Lokeren toont veerkracht tegen Beerschot: "En nu is het aan anderen om op te staan!"

Sport | Sporting Lokeren speelde vrijdag mogelijk haar laatste wedstrijd, maar het werd er wel eentje waarop de spelers én de fans fier op kunnen zijn. Ook coach Stijn Vreven zag hoe zijn team - ondanks de bijzonder moeilijke weken - toch weer veerkracht toonde. Toch hangt het faillissement nog steeds als een zwaard van Damocles boven Daknam.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De coach van Lokeren hinkte na de match dan ook op twee gedachten. "Nu ligt de toekomst van de club niet meer in onze handen. Of we gaan de komende weken helemaal naar de kl... of we veren terug helemaal op. Ik heb nog altijd het gevoel dat we ons kunnen redden. Als je ziet hoe we kunnen voetballen, dan is er nog veel mogelijk in de Play-downs."

Maar Vreven beseft als geen ander dat het niet hij of zijn spelersgroep zijn die op dit moment de redding in handen hebben. "Nu kan men niet meer wijzen op de verantwoordelijkheid van de spelers. Nu moeten er andere mensen opstaan! Maar deze club met deze fantastische fans moet gewoon altijd blijven bestaan. Dat is wel duidelijk."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top