Topploegen uit het westen aan zet op je tv deze week

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Deze week kan je onder andere de LA Lakers en twee keer de LA Clippers live aan het werk zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Terwijl de Milwaukee Bucks zich in de Eastern Conference al wisten te plaatsen voor de Play-Offs na amper 56 wedstrijden, is de strijd voor de Play-Offs voor de andere teams nog lang niet gestreden. De New Orleans Pelicans bijvoorbeeld zijn onder impuls van rookie Zion Williamson gestegen naar de tiende plaats en maken absoluut nog kans. Met een wedstrijd tegen de LA Lakers wacht hen in de nacht van dinsdag op woensdag een echte test.

Zaterdag kan je kijken naar het veelbelovende duel tussen de Clippers en de Nuggets, respectievelijk derde en tweede in de Western Conference. Na drie nederlagen op rij konden de Clippers afgelopen maandag nog eens met de overwinning aanknopen. Zondagavond kan je hen nog eens aan het werk zien tegen de Philadlphia 76ers, vijfde in de Eastern Conference.

De overige wedstrijd zaterdagavond gaat tussen de New York Knicks en de Chicago Bulls, respectievelijk dertiende en tiende in de Eastern Conference.

NBA
Woensdag 26 februari 4u
LA Lakers - New Orleans Pelicans (Eleven Sports 2)
Zaterdag 29 februari 4u30
LA Clippers - Denver Nuggets (Eleven Sports 2)
Zaterdag 29 februari 23u
New York Knicks - Chicago Bulls (Eleven Sports 2)
Zondag 1 maart 21u30
LA Clippers - Philadelphia 76ers (Eleven Sports 3)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top