Bergen - Limburg United live op Proximus Sports

Sport | Co-leider Bergen krijgt vrijdag Limburg United over de vloer op de zevende speeldag van de tweede fase van de competitie in de Euromillions Basketball League. Je kan het duel live bekijken op Proximus Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Door de nederlaag van Oostende vorige week slaagde Bergen erin mee aan de leiding te komen in de Euromillions Basketball League. Het klopte Brussels met 62-77 dankzij 17 punten van uitblinker Arik Smith. Als Bergen bovenin wil blijven meedraaien, pakt het vrijdag ook maar best de winst tegen Limburg United, de nummer vier in de stand met acht overwinningen en zes nederlagen. Limburg nam vorige week afscheid van topschutter Jared Wilson-Frame omdat hij ondanks zijn statistieken niet echt in het tactische systeem paste. Het team van coach Brian Lynch trok met Alexis Wangmene al een nieuwe speler aan. Hij moet samen met de jeugd ook Jack Gibbs vervangen, die zes tot acht weken in de lappenmand ligt met een spierscheur.

Euromillions Basketball League
Vrijdag 20u15
Bergen - Limburg United (Proximus Sports 3)

Volg het beste van het Belgische basketbal live op Proximus Pickx met de All Sports tv-optie. Meer info over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus-app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top