Zij wagen de sprong in Blind Getrouwd

Acht trouwers, vijf mannen, drie vrouwen, vier koppels en drie nieuwe experten. Het vijfde seizoen van Blind Getrouwd is een feit. Meer dan 3000 kandidaten schreven zich in in de hoop de liefde van hun leven te vinden dankzij de populaire reeks.
Zij wagen de sprong in Blind Getrouwd © vtm

In het najaar van 2019 klopte het nieuwe expertenteam bestaande uit Gert Martin Hald, Wim Slabbinck, Lotte Vanwezemael, Filip Geelen en Sarah Hertens af welke vier duo’s in het stad- of gemeentehuis aan mekaar gekoppeld zouden worden. Wanneer het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar VTM stelde de deelnemers al voor.

Eén match werd al vrijgegeven: Nick Laenen en Christophe Ramont stappen in het huwelijksbootje. De 38-jarige mannen zorgen daarmee meteen voor het eerste homohuwelijk in de Vlaamse versie van Blind Getrouwd. Maak hier kennis met alle Blind Getrouwd-deelnemers van dit jaar.

Tatiana Rogier

Tatiana Rogier © vtm

29 jaar
Non food verantwoordelijke  in een supermarkt
Asper (Oost-Vlaanderen)


Tatiana omschrijft zichzelf als vrolijk, enthousiast en een echt familiemens. Ze is een spontane jongedame die geniet van het leven. Ze houdt van shoppen en uit eten gaan, gezellige dingen doen met mensen die ze graag ziet. Tatiana is een echte Buffalo (voetbalsupporter van KAA Gent). Ze zoekt een partner die weet wat hij wil, een enthousiaste doorzetter met veel gevoel voor humor. Een lieve stoere man. Respect en eerlijkheid zijn voor haar cruciaal in een relatie. "Tati" droomt van een huwelijk in een koets, met duiven en in een kanten jurk. Ze heeft een tatoeage waarop staat: "Je ne regrette rien".

"Wat voor iemand ik ben? In elk geval een heel sociaal persoon, een échte levensgenieter. Ik reis zeer graag, ga graag uit eten en shoppen is eerlijk gezegd ook een deel van m’n leven (lacht). Ook voor een loopje ben ik zeker te vinden. Ik werk als non food verantwoordelijke bij Colruyt en sta in voor de planningen van mijn afdeling. Ik ben misschien wel wat koppig en heb soms een grote mond, maar ik heb ook een zeer klein hartje. Eigenlijk ben ik een gevoelig persoon. Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Tinder is m’n ding niet echt, ik leer iemand liever meteen in persoon kennen. De reden waarom ik tot nu toe de ware nog niet gevonden heb, is denk ik deels omdat ik redelijk kieskeurig ben. Ik ga altijd te hard af op de eerste indruk en denk over alles tien keer na. Zou m’n partner goed zijn voor mij? Zijn het leuke schoonouders? Dat soort vragen stel ik me. Ik hoop dat ik in het gemeentehuis een grote man zal zien staan, in een marineblauw kostuum met witte sportschoenen onder. Van iemand met donker haar en een mooie lach ben ik zeker fan (lacht). Verder hoop ik dat het een man is die weet wat hij wil in het leven en stevig in zijn schoenen staat. Gevoel voor humor zou niet spijtig zijn, want lachen doe ik super graag. Ik stap met zeer hoge verwachtingen in dit experiment en heb er een heel goed gevoel bij dat het de man van mijn leven zal zijn. Op ons avondfeest zou ik graag een barn wedding hebben: in een schuur met veel houten elementen en lange tafels."

Laura Lieckens

Laura Lieckens © vtm

27 jaar
Interieurarchitecte
Turnhout (Antwerpen)


Laura is chaotisch, spontaan, enthousiast en sportief. Ze is een open boek, creatief en vooral géén ochtendmens. Ze is een fervente supporter van de voetbalclub Standard maar mist elke goal omdat ze constant babbelt met haar vriendinnen. Ze speelt volleybal en geeft ook volleytraining aan kinderen, reist graag en familie en vrienden betekenen alles voor haar. Haar ideale partner is sportief, goedlachs, sociaal en eerlijk. Ze wil graag een man die klaar is voor het echte leven en weet wat hij wil. Laura heeft een zwak voor lange sportieve mannen met een baard.  

"Ik ben heel chaotisch en vaak heel enthousiast. In heb een master interieurarchitectuur op zak en werk als interieurarchitecte voor Casa. Samen met een collega sta ik in voor het uittekenen van nieuwe winkels, beursstanden en het uitwerken van het conceptboek. Een hele fijne job waarin ik mijn creativiteit kan combineren met mijn sociale ik. Ik kan moeilijk stilzitten. Een drukke agenda overheerst momenteel mijn leven, met onder andere vier dagen volleybal per week. Ik speel zelf en geef ook training aan de allerkleinsten. Nu wordt het tijd dat iemand me helpt om tijd te maken. Ook van voetbal kan ik meespreken: ik ben fervent supporter van Standard Liège. Een droomavond voor mij? Een match Standard - Anderlecht met een goed glas Duvel in mijn handen (lacht). Voor de rest zijn familie en vrienden voor mij heel belangrijk. Op jonge leeftijd heb ik mijn mama verloren en dat heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben. De twee partners die ik reeds gehad heb, waren toppers van formaat. Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik de belangrijke delen in mijn leven met deze twee heb kunnen delen. Maar zoals het vaak gaat op jonge leeftijd, ben ik ze niet op de juiste moment tegen het lijf gelopen. Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Ik ben in die periode enkele keren op date gegaan maar uit schrik om gekwetst te worden, hield ik vaak de boot af. Ik hoop in het gemeentehuis een man aan te treffen die sterk in zijn schoenen staat, graag tijd doorbrengt met zijn familie en met ambitie die hij kwijt kan in zijn job."

Winnie Bogaerts

Winnie Bogaerts © vtm

28 jaar
Site manager bij een pharmabedrijf
Lier


Winnie is een vlotte babbelaar met veel interesses en hobby's, maar is ook een gevoelige ziel met een klein hartje. Door haar achtergrond als biologe houdt ze van alles wat zich buiten afspeelt: van in haar tuin werken tot wandelen. Ze duikt graag en is iemand die open staat voor nieuwe ervaringen en avontuurlijk in het leven staat. Eerlijkheid, openheid, trouw en passie zijn wat ze zoekt in een relatie. Haar ideale partner heeft veel gevoel voor humor, heeft ook een avontuurlijke kant en is iemand die niet bang is om zijn gevoelens te tonen. Iemand op wie ze kan bouwen.

"Wat voor iemand ik ben? Da’s een moeilijke! Ik denk dat ik mezelf zou omschrijven als vrolijk en energiek, iemand die houdt van lachen en bijna nooit stopt met babbelen, zelfs niet in mijn slaap. Ik hou van buiten zijn: zowel wandelen als onder water, met het duiken. Ik plan mijn agenda redelijk vol met afspraken met vrienden en familie, maar ik kan er ook echt van genieten rustig een boek te lezen of in de tuin te werken. Ik ben redelijk nerdy: ik speel graag board games, volg verschillende gaming kanalen op Youtube en ben een grote Harry Potter fan (lacht). Ik werk als Site Manager voor Janssen Pharmaceutica. Ik start mee klinische studies op die in ziekenhuizen over heel België en Nederland worden uitgevoerd met nieuwe medicatie. Ik heb al twee lange relaties gehad, van vijf en zeven jaar. Na negen maanden vrijgezel te zijn, ben ik helemaal klaar voor dit avontuur. Ik hoop op een man waarmee ik goed kan lachen en babbelen. In het beste geval is er meteen een klik en kunnen we de hele avond blijven praten zonder dat er ongemakkelijke stiltes vallen. Mijn ideale trouwdag? Eentje die niet te vroeg start zodat ik toch een beetje kan uitslapen (lacht)."

Sonny Wagemans

Sonny Wagemans © vtm

30 jaar
Process operator
Antwerpen


Sonny is rationeel, sportief, toegewijd en een levensgenieter. Hij gaat overal volledig voor, wil zichzelf verder blijven ontwikkelen en af en toe buiten zijn comfort zone treden. Hij wil zo veel mogelijk van de wereld zien en hecht zeer veel belang aan familie en vrienden. Sonny is in alles wat hij doet zeer competitief. Hij zal zijn vrouw niet snel laten winnen als romantisch gebaar, maar zal haar eerder helpen zodat zij de volgende keer zélf wint. Hij zoekt een vrouw met pit en passie, en er mag "een hoekske af zijn". Hij wil zich graag binden en zoekt iemand waarmee hij een leven kan opbouwen.

"Ik zou mezelf omschrijven als goedlachs en positief. Ik ben sportief ingesteld en zoek regelmatig nieuwe uitdagingen. Ik basket, boulder (klimmen op 3-4 meter zonder bescherming) ga outdoor zwemmen en doe regelmatig aan calisthenics, dat is fitnessen met eigen lichaamsgewicht. Ik hou me ook graag creatief bezig. Ik ben lang schrijnwerker geweest dus in alles van ontwerp tot creatie kan ik me wel vinden. Tekenen is ook één van mijn hobby’s. Overdag ben ik chemisch operator bij BASF in Antwerpen. Een boeiende job die handenarbeid combineert met spanning en denkwerk: werkelijk alle dingen die ik zoek in een job. Ik heb al enkele relaties gehad die enkele jaren duurden, maar tot nu toe strookten bijvoorbeeld onze toekomstvisies niet helemaal en dan moet je helaas een moeilijke beslissing nemen. Ondertussen ben ik een drietal jaar single. Als laatste vrijgezel in een vriendengroep van koppels word je al snel gekoppeld, maar helaas is er uit die blind dates nooit iets van lange duur ontstaan. Tinder heb ik ook geprobeerd, eveneens zonder succes. Ik hoop in het gemeentehuis een goedlachse knappe vrouw te zien staan, die avontuur niet schuwt. Graag eentje met een klein hoekje af (lacht)! Gevoel voor humor, lief en zorgzaam zijn, zijn ook wel belangrijke zaken voor mij. Mijn ideale trouwdag hoeft niets extreem te zijn. Een leuke locatie in de natuur, een oude hoeve of industrieel pand, een toffe vrouw en samen vieren met mijn familie en goede vrienden is meer dan voldoende. Uiteraard gecombineerd met hapjes, drank en plezante muziek!"

Lothar Callaerts

Lothar Callaerts © vtm

26 jaar
Vertegenwoordiger bij een kledingmerk
Puurs-Sint-Amands (Antwerpen)


Lothar is sociaal, ambitieus, rechtuit en gemakkelijk in de omgang. Hij is een heel eerlijk persoon, humoristisch, modebewust en emotioneel. Hij gaat graag uit eten en op stap maar kan evengoed genieten van een avondje gezellig thuisblijven. Koken is zijn passie. Zijn ideale partner is eerlijk en spontaan, staat stevig in haar schoenen en beschikt over een flinke portie humor. Hij zoekt een vrouw die haar gedacht durft te zeggen.  

"Ik ben vertegenwoordiger van kledij en schoenen, voor het merk Fred Perry. Dat wil zeggen dat alle winkels in België hun collectie bij mij komen kiezen. Ik ben een goedlachse man, erg sociaal en heel gemotiveerd om iets van dit Blind Getrouwd-avontuur te maken. Maar ook: wat angstig om afgewezen te worden. Ik heb al twee serieuze relaties gehad en heb in beide gevallen ook samengewoond. Ondertussen ben ik iets meer dan een jaar vrijgezel. Ik heb wel wat gedatet, meestal op de spontane manier. Dating apps gebruik ik ook soms, maar zonder succes. Ik ben enorm klaar om dit avontuur aan te gaan en heb veel vertrouwen in de match die de experten voor mij hebben uitgekozen. Ik hoop in het stadhuis vooral iemand te zien staan die graag lacht en meteen het ijs mee zal breken. Iemand die zeer sociaal is en er direct voor wil gaan. Hoe mijn ideale trouwdag eruit ziet? Het moet vooral een dag zijn waarop veel gelachen wordt. Niet alleen door mijn partner, maar ook met familie en vrienden die belangrijk zijn voor mij. Op een intieme locatie die veel charme uitstraalt."

Jonah Hulsermans

Jonah Hulsermans © vtm

30 jaar
IT consultant  / bedrijfsleider
Arendonk


Jonah is een IT consultant en app-ontwikkelaar, maar is niet de 'klassieke IT nerd'. Hij omschrijft zichzelf als vrolijk en goedlachs, is een echte doorzetter en kan af en toe koppig uit de hoek komen. Hij kocht een huis dat hij al een tijd aan het verbouwen is. Jonah is sportief en muzikaal (zo speelt hij prachtig piano), heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl en bezit een liefde voor mooi design. Hij zoekt een vrouw van de wereld, goedlachs, vrolijk en naturel. Wat hij verwacht van een relatie? Lachen, lachen, lachen en nog eens lachen.

"Ik ben mobile developer en maak mobiele applicaties voor bedrijven en soms ook voor particulieren. Dit vooral voor de twee bekendste platformen, iOS en Android. Ik ben een energiek en sportief iemand die graag van het leven geniet. Iets dat ik binnenkort hopelijk kan delen met iemand. Ik ben nu zeven jaar vrijgezel en heb voor dit avontuur twee echte relaties gehad. Ik ging er tot nu toe vanuit dat ik de liefde van mijn leven ooit ging vinden door ze letterlijk tegen het lijf te lopen. Zoals in de romantische komedies (lacht). De laatste twee jaar heb ik wel Tinder geprobeerd, maar dat was het ook niet. Omdat het dan precies geforceerd is. Via Blind Getrouwd hoop ik iemand te leren kennen die sociaal is, van het leven geniet en die mij vooral aanvaardt zoals ik ben. Mijn ideale trouwfeest, naast een toffe madam? Eentje waarbij ik al mijn vrienden en familie rond me heb, waar lekker eten is, gevolgd door een dansfeest waar iedereen uit de bol gaat."

Nick Laenen

Nick Laenen © vtm

38 jaar
Steward en instructeur
Antwerpen


Nick omschrijft zichzelf als positief, grappig, gevoelig en energiek. Hij probeert elke dag alles uit het leven te halen en is een prettig gestoorde levensgenieter die de dingen zegt zoals hij ze ziet. Door zijn onregelmatige werktijden als steward is het niet evident om een serieuze relatie op te bouwen. Vertrouwen, humor en communicatie vindt hij erg belangrijk in een relatie. Zijn ideale partner is iemand die ook humor heeft, met beide voeten op de grond staat, die trouw is en gelooft in de ware liefde.

"Ik ben iemand die leeft volgens het uitgangspunt: je leeft maar één keer. Ik probeer alles uit het leven te halen, reis super veel, ook buiten m’n werk als cabin crew purser. Naast het vliegen geef ik ook les aan piloten en cabin crew. Ik ben altijd goedgehumeurd en vrienden zijn enorm belangrijk voor mij. Ik ben enorm dankbaar voor al die positieve dingen in mijn leven, alleen mis ik nog iemand om dit allemaal samen mee te beleven. Ik heb een paar relaties gehad van enkele jaren, waarvan twee lange afstandsrelaties, wat het er natuurlijk niet makkelijker op maakte. Ondertussen ben ik twee jaar vrijgezel. Door al even single te zijn weet ik ook perfect wat ik wil en zeker wat ik niét wil. Mensen daten niet meer zoals vroeger. Het is allemaal heel vluchtig en ik hou echt nog van de 'authentieke manier' van daten: rustig aan, samen op café en wachten met die eerste kus tot na een paar dates. Jammer genoeg willen velen daten in een stroomversnelling en haken ze af als het niet snel genoeg gaat. Of ik in Blind Getrouwd dan op mijn plaats zit? Zeker wel, want net doordat mijn echtgenoot hetzelfde engagement durft aan te gaan als ik, weet ik dat hij het even serieus wil aanpakken. Ik hoop een leuke spontane man voorgeschoteld te krijgen die mij vanaf het eerste ogenblik op m’n gemak kan laten voelen. Iemand die net zoals ik humor gebruikt om zijn zenuwen onder controle te houden."

Christophe Ramont

Christophe Ramont © vtm

38 jaar
Ambtenaar bij de stad Gent
Gent


Christophe omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf voor geen meter kan koken. Hij zoekt een partner om dromen en avonturen mee te delen maar ook de miserie en de tegenslagen te verwerken die soms bij het leven horen. Eerlijkheid, vertrouwen, communicatie en er onvoorwaardelijk zijn voor elkaar, zijn voor hem cruciale waarden in een relatie. Zijn ideale partner is humoristisch, intelligent, heeft veel zin voor initiatief en een sterk relativeringsvermogen. Voor Christophe is trouwen heel belangrijk. Dat doe je niet zomaar. "Je gaat een engagement aan met iemand voor een lange tijd, en dat doe je hopelijk maar één keer".

"Ik werk voor de Stad Gent voor de dienst internationale relaties en netwerken, daar ben ik voornamelijk bezig met internationale solidariteit, wat algemeen misschien beter bekend is als ontwikkelingssamenwerking. Mijn werklocatie is het Vredeshuis: een open huis voor verenigingen en organisaties die werk willen maken van een betere wereld. Ik ben een enthousiaste levensgenieter. Eentje die graag eet maar zelf minder goed kookt, en wel fan is van een streepje cultuur. Een wereldburger alleszins, met een steeds groter wordende lijst van bestemmingen die ik nog wil zien. Tot op heden heb ik nog niemand gevonden waaraan ik blijvend al mijn vertrouwen kon geven, wat belangrijk is in een relatie. En begon ik zelf te twijfelen na een tijd, wat het vertrouwen niet ten goede kwam. Misschien blokkeerde ik een relatie zelf wat uit angst dat het misschien niet zou blijven duren. Ondertussen ben ik vier jaar vrijgezel. Ik hoop op een positieve en enthousiaste man, dé man van mijn leven."

Music Maestro

AB Canapé: funk en soul met Charles Bradley

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

AB Canapé: onversneden ruwheid met Arno

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert! (6 - 12 april)

Nu de meesten van ons thuis zitten omwille van het coronavirus en al de concerten zijn afgelast, doet Proximus een geste. Tot 3 mei serveren we dagelijks om 21 uur een concert op je scherm, te bewonde

AB Canapé: de bezwerende synthpop van Oscar and the Wolf

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

35 jaar na benefietsingle ‘We Are The World’: hoe verging het de liefdadigheidsartiesten?

Op 7 maart 1985 verscheen één van de bekendste benefietsingles ooit: ‘We Are The World’. De opbrengst ging naar de slachtoffers van de hongersnood in Ethiopië. Uitvoerder was de supergroep USA for Afr

AB Canapé: herbeluister de electropop van SOLDOUT

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

AB Canapé: stevige garagepunk met SONS

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

AB Canapé: de rauwe postpunk van Whispering Sons

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Clip van de week: Wash Off

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven helemaal plat. Ook wij Belgen worden gevraagd “in ons kot” te blijven.

AB Canapé: de koortsige poprock van Balthazar

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert!

Nu de meesten van ons thuis zitten omwille van het coronavirus en al de concerten zijn afgelast, zet Proximus vanaf vrijdag 3 april concerten centraal op haar kanaal Picxk Live en op deze website. De

Elf jaar geleden ontdekte de wereld ene Susan Boyle

De Schotse zangeres Susan Boyle blaast vandaag 59 kaarsjes uit. Haar ster rees zo’n elf jaar geleden, door een inmiddels wereldberoemde auditie in Britain's Got Talent. Dit is het verhaal van de vrouw

Sport in de kijker

Uitgelicht: Rode Duivels in de Champions League

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

Knikkerracen vult leemte bij sportliefhebbers wereldwijd

Het coronavirus doet het hart van menig sportliefhebber bloeden. Gedaan met de wekelijkse portie voetbal, wielrennen of Formule 1. Maar er loert echter een minder gekend, maar daarom niet minder opwin

One day, one goal: de indirecte strafschop van het Noord-Ierse duo Blanchflower-McIlroy

Het coronavirus heeft momenteel veel voetbalcompetities stilgelegd. We grasduinen daarom in het rijke archief van de voetbalgeschiedenis, op zoek naar een doelpunt dat zoveel jaar later nog steeds uit

On this day: Teddy Riner ziet het levenslicht

John Wayne die zijn enige Oscar in ontvangst mocht nemen, Dag Hammarskljöld die secretaris-generaal van de VN werd en Eddy Merckx die de Amstel Gold Race won. Het is maar een greep uit de gebeurteniss

Uitgelicht: de wereldbeker veldrijden

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Götze vloert Argentinië in de finale

Er bestaan van die goals die een carrière bepalen. En goals die een hele natie doen opveren. In juli 2014 lukte Mario Götze beide. Op het hoogst mogelijke toneel dan nog: de finale van de wereldbeker.

On this day: Moderne Olympische Zomerspelen trekken zich op gang

Vandaag exact 124 jaar geleden trokken de eerste moderne Olympische Zomerspelen zich op gang. Met een openingscermonie op 6 april 1896 werden de Olympische Spelen in Athene plechtig geopend.

Proximus Sports serveert 5 doelpuntenrijke wedstrijden

Wegens het coronavirus zijn vrijwel alle grote sportevenementen wereldwijd uitgesteld of afgelast. In afwachting op betere tijden past Proximus Sports zijn programmering aan en biedt u elke dag de kan

One day, one goal: Roberto Carlos tart de wetten van de fysica

Roberto Carlos is een van de beste vleugelverdedigers uit de geschiedenis. De Braziliaan was tevens gezegend met een fantastische schotkracht en de gave om de bal een onvoorspelbaar traject mee te gev

On this day: Antwerpen uitverkoren als gaststad voor de Olympische Spelen 1920

Dag op dag 101 jaar geleden kreeg België voor het eerst en waarschijnlijk ook voor het laatst groen licht om de Olympische Spelen te organiseren. Gaststad Antwerpen mocht zich in 1920 opmaken voor het

Uitgelicht: vrouwen en jeugd aan de macht

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Supersub Solskjaer schenkt Manchester United de Champions League

Flashback naar mei 1999. Tijdens de Champions Leaguefinale zal Manchester United constant moeten vechten tegen het gevoel dat dit niet hun wedstrijd zou worden. De Engelsen gaan in allerlaatste instan

Focus op films, series & tv

Series die de tand des tijds doorstaan: Walker, Texas Ranger

Met de komst van talloze streamingplatformen schieten series vandaag de dag als paddenstoelen uit de grond. Maar slechts enkelen slagen erin langer dan een paar jaar het voorplan te halen. In het verl

5 iconische rollen die bijna door een andere acteur werden gespeeld

Tom Selleck die bijna de rol van Indiana Jones vertolkte, of Ben Affleck die op zijn beurt William Shakespeare had kunnen zijn in de film Shakespeare In Love. Heel wat filmrollen hadden mogelijk een a

Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één dag gebingewatcht? Geen getreur, Netflix voorziet zijn platform elke week van nieuwe films en programma's. Een kleine selectie van de nieuwigheden voor deze week.

Tijd voor de battles in Mijn Keuken Mijn Restaurant

Vanaf dinsdag is het tijd voor de volgende fase in Mijn Keuken Mijn Restaurant: de battles. In tegenstelling tot de eerste tien afleveringen waarbij de duo’s thuis kookten, werden de battles opgenomen

Brainfood in coronatijden: deze docu's moet u gezien hebben

In deze huidige coronatijden lijkt de klok ellendig traag te tikken. Krijg je de uren tussen vier muren niet meer gevuld? Geen paniek, wij serveren jou drie docu's die zulke interessante materie en ve

Vijf series om te ontsnappen naar de mooiste plekjes ter aarde

De lente is in het land en de zon is opnieuw van de partij. Helaas kunnen we er in deze periode van quarantaine niet optimaal van genieten. Wil je alsnog vanuit je kot er even tussenuit? Deze series n

Netflix Party: de geknipte tool voor een virtuele bioscoopervaring onder vrienden

Thuis opgesloten zitten beperkt onvermijdelijk het sociaal contact. Terwijl de “coronapéro’s” een halfslachtig antigif moeten bieden tegen de verveling in het isolement, gooit Netflix een volwaardige

Arnout Hauben ontmoet de laatste getuigen van de bevrijding van Vlaanderen

Precies 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog trekt Arnout Hauben nog één keer 'ten oorlog'. In de driedelige reportagereeks De Bevrijding van Vlaanderen vertelt hij aangrijpende verhalen ov

De Mol: amper 1.000 euro voor groepspot en afvaller redt zijn vel

Aflevering 5 van het VIER-programma De Mol herenigde alle kandidaten met een bezoeker van het thuisfront. Het bezorgde ons ook de spannendste eliminatie tot nu toe, eentje die met een knaller in mineu

Niet te missen op tv (6 - 12 april): 5 spectaculaire films

Robert Downey Jr. blaast 55 kaarsjes uit: een greep uit zijn beste films

De Amerikaanse superster Robert Downey Jr. wordt vandaag 55 jaar. Tijd voor een terugblik op de bewogen carrière van de acteur, die zou uitgroeien tot een van de succesvolste acteurs aller tijden.

Stevige Belgische inslag in Lars von Triers meesterwerk "Nymphomaniac"

In deze tweede aflevering van onze zoektocht naar Belgen in internationale (top)films/series lichten we er "Nymphomaniac" uit. Dat meesterwerk van Lars von Trier had, naast een sterrenkast, met onder

Nieuws van het esports-front

Proximus en de Pro League lanceren de Proximus Pro League e-cup op FIFA 20

De voetbalcompetities liggen tijdelijk stil door de maatregelen die genomen zijn om het Corona-virus in te dijken. De Pro League en haar partners zaten de voorbije week echter niet stil en hebben de k

Abdullah Waiss en Gilles Bernard tekenen contract bij KRC Genk

KRC Genk heeft van zich laten horen binnen de FIFA esports-scene door de komst van twee grote namen aan te kondigen. Abdullah Waiss en Gilles Bernard zullen in de toekomst het Limburgse shirt dragen.

Nycom: “De Proximus ePro League heeft veel deuren voor mij geopend”

In twee edities van de Proximus ePro League hebben enkele namen zichzelf in de schijnwerpers gezet. We gaan de spelers tegemoet die, na een seizoen als amateur, nu een profstatuut hebben! Een speler d

Speeldag 1 van ESL Proximus Cup op CSGO is kolfje naar de hand van Sector One

De eerste speeldag van de ESL Proximus Cup op CSGO vond plaats op 3 april. In dit artikel vind je alle resultaten van de competitie voor spelers uit de Benelux! Sector One bleek van meet af aan zeer s

Stan Van Dessel en Michel Vlap gaan de JPL-strijd virtueel met elkaar aan op FIFA 20

De meeste voetbalwedstrijden zijn wereldwijd uitgesteld vanwege het coronavirus. Professionele spelers kunnen hierdoor niet voetballen. België is geen uitzondering op de regel.

Dimitri Vegas en SMASH Esports organiseren liefdadigheidsevenement tegen corona

De Belgische organisatie SMASH Esports organiseert een liefdadigheidsevenement met een mix van gaming en muziek om donaties in te zamelen die gebruikt zullen worden om het coronavirus te bestrijden. P

ESL Proximus Cup: het CSGO-toernooi toegankelijk voor iedereen

In samenwerking met ESL organiseert Proximus de ESL Proximus Cup, een toernooi op Counter Strike: Global Offensive dat toegankelijk is voor iedereen. In dit artikel vind je alle informatie over deze c

RIV4L College League: eindklassementen krijgen stilaan vorm

Het aftellen is begonnen en de scholen beginnen aan hun laatste wedstrijden. Terwijl sommigen de witte vlag al hebben gehesen, zetten anderen alles op alles om de kwalificatie in de wacht te slepen. W

Belgen AztraL en Bilbo zijn Europees kampioen op Rocket League

Op zondag 29 maart stond Team Dignitas tegenover Renault Vitality in de finale van de Rocket League Championship Series (RLCS). Twee Belgen behoorden tot de line-up van de nieuwe Europese kampioen. De

Gilles Bernard: “Het niveau van de amateurspelers in de Proximus ePro League ligt heel hoog”

Tijdens de Proximus ePro League hebben veel commentatoren hun zegje gedaan. Ook Gilles Bernard, met Stefano Pinna momenteel een van de beste Belgische spelers op FIFA, had heel wat te vertellen. Gille

Sector One wint de Belgian League ongeslagen

30 maart wordt een dag die voor altijd tot de Belgische esportsgeschiedenis zal blijven behoren. Ondanks de lockdown hadden we het geluk om de allereerste finale van de Belgian League, de nationale co

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-profspeler “Rego”

We hadden eerder al een ontmoeting met RMPVal, die Moeskroen vertegenwoordigde in de reguliere competitie van de Proximus ePro League. Vandaag is het tijd voor Anthony Rocchetti, beter bekend onder he

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.