Volg in de nacht van 9 op 10 februari de Oscars live op ZES

Films | Filmliefhebbers kunnen in de nacht van 9 op 10 februari  terecht op ZES om de ceremonie van de 92ste editie van de Oscars live te bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Barbara Sarafian en Jani

Wie op ZES afstemt krijgt actrice Barbara Sarafian te zien als ‘Master of Ceremony’. Zij voorziet de hoogmis van de film van commentaar en redcarpetwatcher Jani Kazaltzis werpt een kritisch oog op de outfits van de Hollywood glitterati. Van de meest ontroerende dankwoorden tot de opvallendste fashion faux-pas, niets ontsnapt aan het alziend oog van Barbara en Jani.
De 92ste Academy Awards heeft dit jaar een Belgisch kantje: de kortfilm Une soeur maakt namelijk kans om een gouden beeldje in de wacht te slepen. Hierin speelt Veerle Baetens een noodlijn operatrice die een vrouw uit een benarde situatie probeert te redden.

Heel wat Oscarfilms op Proximus Pickx

Op Proximus Picks kan je in de Op aanvraag-catalogus van 10 tot 17 februari terecht voor films met een Oscartintje met onder meer: Joker, Once Upon A Time in Hollywood, Parasite, Toy Story 4, Arrival, The Darkest Hours, Three Billboards Outside Ebbing Missouri en Get Out.
 
Programmatie Oscarnacht:
 
Uitzending op ZES in de nacht van 9 op 10 februari:
 
•Red Carpet: 00u30 - 02u00 (live, zonder Nederlandstalige ondertiteling)
•Gala-event: 02u00 - +-5u15-05u30 ( + 30 min. uitlooptijd) (live, zonder Nederlandstalige ondertiteling


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top