VTM-kok Loïc Van Impe geeft een twist aan Belgische klassiekers

Films | Vanaf maandag 27 januari laat VTM-kok Loïc Van Impe opnieuw zien hoe zot hij van koken is in een gloednieuw seizoen van 'Loïc: Zot van Koken'. Hij staat elke weekdag om 18 uur achter de kookpotten bij VTM en tovert lekkere en haalbare gerechten op tafel. In zijn vertrouwde keuken zet Loïc deze week Belgische klassiekers naar zijn hand.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Loïc Van Impe: "Ik ben kei content dat Zot van Koken terug is begonnen. Het wordt een fantastisch seizoen met veel nieuwe recepten, want ik wil opnieuw bewijzen dat koken plezant is en vooral niet moeilijk hoeft te zijn. Maandag komt bijvoorbeeld vol-au-vent aan bod, maar ik heb er iets anders mee gedaan. Dus heb je zin in een klassieker, maar heb je niet veel tijd? Dan is dit recept iets voor jou."



Op maandag 27 januari serveert Loïc de bistroklassieker vol-au-vent uit één pan. Op dinsdag 28 januari worden Luikse balletjes omgetoverd tot Loïcse balletjes. Het favoriete dessert van de Belgen staat op woensdag 29 januari op het menu: moelleux met een hartje van karamel. Op donderdag 30 januari maakt Loïc de klassieker mosselen-friet zonder frieten, maar wel met linguini. Bovendien gebruikt hij de microgolfoven om zijn mosselen te garen. Hij sluit de week af op vrijdag 31 januari met witloof-hesprolletjes à la Loïc.

Bekijk Loïc: Zot van Koken elke weekdag om 18u op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top