DNA Nys: achter de schermen bij veldrit-familie Nys

Sport | Voor de derde winter op rij geeft DNA Nys een blik achter de schermen bij de bekendste veldritfamilie van het moment: de familie Nys. Oud-veldrit kampioen Sven beleeft vanop de eerste rij de prille stappen in de carrière van zijn zoon Thibau. Die is nu tweedejaars junior, een jaar waarin verwacht wordt dat hij zowat alles zal winnen. Maar lukt hem dat ook? En hoe gaat hij met die druk om? Hoe reageert hij op de steeds groter wordende aandacht?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Naast de sportieve kant geeft de docureeks ook een inkijk in hun privéleven. Hoe doet Thibau het op school? Hoe evolueert zijn relatie met vriendin Melanie? Mama Isabelle ziet haar zoon volwassen worden. Ze geniet, maar vindt net zoals vele ouders dat alles zo snel gaat. Herkenbare gevoelens waar ook een getalenteerde wielrenner mee te maken krijgt.

Aflevering één speelt zich af afgelopen zomer. Terwijl Thibau op de weg rijdt, geeft Sven commentaar tijdens de Tour de France. In de Omloop van het Hageland mag Thibau mee in de volgwagen, terwijl Sven als kenner van de streek Michel Wuyts bijstaat in zijn deskundige commentaar.

Bekijk DNA Nys elke woensdag om 21u30 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top