Clash tussen de Mavericks en de Lakers in de NBA

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Deze week is het uitkijken naar de clash tussen de Dallas Mavericks en de LA Lakers. Ook de Toronto Raptors, Houston Rockets en Utah Jazz kan je live aan het werk zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de nacht van dinsdag op woensdag kan je kijken naar het duel tussen de Toronto Raptors en de Portland Trail Blazers. Kampioen Toronto legde wisselende prestaties op het parket tijdens de eindejaarsperiode en staat op een vierde plaats in de Eastern Conference. Tegen Portland, een middenmoter uit het westen, starten ze wel als favoriet. De Raptors moeten wel hun topscorer Pascal Siakam missen door een blessure.

Het is deze week uitkijken naar de clash tussen de Dallas Mavericks en de LA Lakers in de nacht van vrijdag op zaterdag. De Lakers wonnen afgelopen zondag hun vijfde wedstrijd op rij, dankzij het andermaal ijzersterke duo Anthony Davis en LeBron James. De Lakers staan stevig aan de leiding in de Western Conference. De Dallas Mavericks van sensatie Luka Doncic waren eind december een maatje te klein voor de Lakers (108-95). Doen ze deze keer beter?

Zaterdagavond kan je kijken naar de Houston Rockets van James Harden, de nummer drie in de Western Conference. De komst van de Minnesota Timberwolves mag in principe geen probleem vormen voor de Rockets.

Zondagavond tenslotte staat het duel tussen de Washington Wizards en Utah Jazz op het programma. Utah Jazz is bezig aan een mooie reeks en staat op de vijfde plaats in het westen, met dank aan de punten van Bojan Bogdanovic en de ijzersterke defensie van Rudy Gobert. Zijn de Washington Wizards hun volgende slachtoffer?

NBA-programma:

Woensdag 8 januari om 1u (heruitzending om 22u)
Toronto Raptors - Portland Blazers (Eleven Sports 2)

Zaterdag 11 januari om 3u45 (heruitzending om 20u)
Dallas Mavericks - LA Lakers (Eleven Sports 2)

Zaterdag 11 januari om 23u
Houston Rockets - Minnesota Timberwolves (Eleven Sports 2)

Zondag 12 januari om 21u30
Washington Wizards - Utah Jazz (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top