Bekijk de Engelse topclubs live in de FA Cup

FA Cup | In de FA Cup zijn ze aanbeland in de derde ronde, de ronde waarin de eersteklassers hun opwachting maken. Je kan de wedstrijden van onder andere Manchester United, Chelsea, Liverpool en Arsenal live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Zaterdagnamiddag kan je kijken naar het bezoek van Aston Villa aan tweedeklasser Fulham. Geen Wesley bij Aston Villa: de Braziliaan staat zes tot negen maanden aan de kant met een scheur in de voorste kruisband van de knie. Met Björn Engels en Marvelous Nakamba zijn er wel nog twee andere ex-Bruggelingen actief bij de club uit Birmingham.

Nog zaterdag is het uitkijken naar het duel tussen het Wolverhampton van Leander Dendoncker en Manchester United. Wolverhampton stuntte vorige week nog tegen Manchester City en is dus zeker niet te onderschatten voor het team van Ole Gunnar Solskjaer.

Zondag krijgt Chelsea tweedeklasser Nottingham Forest over de vloer. Na een teleurstellend gelijkspel bij Brighton op nieuwjaarsdag hoopt het team van Frank Lampard vertrouwen op te doen in de FA Cup.

Met 58 op 60 is Liverpool ondertussen aan een ongeziene reeks bezig in de Premier League, waar het één jaar ongeslagen is. Na de uitschakeling in de League Cup met een B-elftal, mag het eigenlijk niet mis gaan in de FA Cup. Al zou Jürgen Klopp ook tegen Everton wat spelers laten rusten in deze drukke periode.

Maandag tenslotte kan je kijken naar de wedstrijd tussen Arsenal en tweedeklasser Leeds. Op nieuwjaarsdag pakte Arsenal zijn eerste zege onder de nieuwe coach Mikel Arteta in de topaffiche tegen Manchester United. Trekken de Gunners die lijn door in de FA Cup?

Programma FA Cup

Zaterdag 4/1 om 16u
Fulham - Aston Villa (Eleven Sports 2)

Zaterdag 4/1 om 18u30
Wolverhampton - Manchester United (Eleven Sports 2)

Zondag 5/1 om 15u
Chelsea - Nottingham Forest (Eleven Sports 1)

Zondag 5/1 om 17u
Liverpool - Everton (Eleven Sports 1)

Maandag 6/1 om 21u
Arsenal - Leeds (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top