Proximus ePro League: Oostende behoudt vertrouwen in “DNS”

Door Proximus

Deel dit nieuws

De aanvang van de Proximus ePro League komt steeds dichterbij en veel teams zullen beter willen doen dan hun start in de Jupiler Pro League. KV Oostende is één van die teams en heeft zijn speler officieel voorgesteld voor de reguliere fase van de virtuele competitie.

De Kustboys, die zich in de onderste regionen van de eerste divisie bevinden, zullen een beter figuur moeten slaan in de Proximus ePro League. In ieder geval heeft de club het vertrouwen in Kevin “DNS” Lenglet behouden in een poging om de club wat kleur te geven tijdens de reguliere competitie.

Aangezien Oostende geen professionele speler aanstelde, zal alle hoop van de club dus bij een goede prestatie en een kwalificatie voor de play-offs van zijn “amateur”-speler komen te liggen.

Kevin, dertiger en de gelukkige vader van een kleine jongen, vertegenwoordigde de club vorig seizoen al in de reguliere competitie. Helaas eindigde hij op de zevende plaats, één positie verwijderd van kwalificatie voor de play-offs.

Dit jaar zou de Brusselaar dan ook graag wraak willen nemen en een nieuwe stap voorwaarts willen zetten in de competitie. Hij speelt het voetbalsimulatiespel sinds FIFA94. Hij heeft met zijn ervaring, zijn vermogen om in drie talen te communiceren en zijn spelniveau, dat hij demonstreerde tijdens het kwalificatietoernooi van de club, het bestuur opnieuw voor zich gewonnen.

Gezien het potentieel van zijn toekomstige tegenstanders dit jaar in de reguliere competitie zal Kevin op zijn best moeten spelen om een plaats in de play-offs te bemachtigen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top