Proximus ePro League: jongeren aan de macht bij de Zebra’s

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Proximus ePro League komt snel dichterbij en het ene na het andere team maakt zijn vertegenwoordiger voor de reguliere competitie van dit nieuwe seizoen bekend. Nu is het de beurt aan Sporting Charleroi.

De Zebra’s staan in de Jupiler Pro League met een match minder gespeeld op een verrassende vijfde plaats, op slechts twee punten van de tweede plaats. Ze zullen in de ePro League zeker en vast op dezelfde manier van start willen gaan!

© Benjamin Meulemans

De jonge Matthias “MatthaX” Rousselet, amper zestien jaar oud, is dankzij zijn goede resultaten dit seizoen de professionele speler van Sporting Charleroi geworden. Hij wordt vergezeld door Florian “Didista” Vandamme, twintig jaar oud en afkomstig uit Fleurus. Hij zal de zware taak hebben om de Zebra’s te vertegenwoordigen in de reguliere competitie.

De twee Carolo’s krijgen de opdracht om de prestaties van vorig seizoen te herhalen. Toen haalden beide spelers de play-offs.

Florian, die tijdens het kwalificatietoernooi van de club werd ontdekt, kon het bestuur van de club overtuigen dat hij een Zebra is in hart en nieren. Hij heeft al meer dan vijftien jaar een abonnement bij Sporting Charleroi en zijn profiel sluit perfect aan bij de eisen van de staf. Ze wilden een diehard supporter aanwerven om hen te vertegenwoordigen. Dat is hen gelukt!

Aangezien de gemiddelde leeftijd van de twee spelers achttien jaar is, gaan de Zebra’s een mooie toekomst tegemoet in de Belgische esport-wereld.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top