Badjian wint met Team YKTV eerste NBA 2K League European Invitational

Door Proximus

Deel dit nieuws

Afgelopen weekend verzamelden de beste NBA 2K20-spelers uit Europa in Londen om deel te nemen aan een toernooi georganiseerd door de NBA 2K League. Een Belg won het evenement met Team YKTV (You Know The Vibes).

Team YKTV (Badjian, PG MGoCrzy, WelshJordy, Pocholo-Fiesta en Dovalinho) kwam snel in de loser bracket terecht na verlies tegen Rise Above. Het team maakte nadien echter een grote comeback door vier keer op rij te winnen.

Team YKTV won o.a. tegen de tweevoudige kampioen van Spanje en Europa, EdduardoPV. Dankzij zijn ongelofelijke prestaties kon het team, met de Belg Badjian, de trofee van de NBA 2K League European Invitational in de lucht steken.

De set-up in de Gfinity Arena – © NBA 2K League

De Duitser Marcel “MgoCrazy” Sthol werd uitgeroepen tot MVP van het toernooi. In de finale was hij goed voor 28 punten en 10 assists. Door hun overwinning zijn de spelers zeker van hun plaats in de volgende draft. Zo kunnen ze geselecteerd worden door scouts om deel te nemen aan de NBA 2K League in de VS.

Elke speler die aan het toernooi deelneemt maakt kans om geselecteerd te worden op basis van zijn of haar persoonlijke evaluatie. We weten echter nog niet wanneer de volgende draft zal plaatsvinden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top