Topaffiche voor de Los Angeles Lakers van LeBron James

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Deze week is het uitkijken naar de topaffiches Philadelphia 76ers - Denver Nuggets en Miami Heat - Los Angeles Lakers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de nacht van dinsdag op woensdag staan de Philadelphia 76ers tegenover de Denver Nuggets. Philadelphia staat momenteel op de vierde plaats in de Eastern Conference. Het team van Ben Simmons klopte afgelopen weekend nog kampioen Toronto Raptors en bevestigde zo zijn positie aan de top van het klassement. De Denver Nuggets van Nikola Jokic staan vierde in de Western Conference, ondanks twee nederlagen afgelopen weekend.

Vrijdagnacht kan je kijken naar het duel tussen Miami Heat en de Los Angeles Lakers. De Lakers zijn de soevereine leider in de Western Conference: het team van LeBron James en Anthony Davis verloor nog maar drie keer dit seizoen. Is Miami Heat het volgende slachtoffer? Jimmy Butler en co zijn in eigen huis zeker niet te onderschatten. Miami is een van de verrassingen dit seizoen met een derde plaats in de Eastern Conference. Kan het team van de jonge Tyler Herro het nu ook waarmaken tegen een grote ploeg?

Zaterdagavond staan met de Phoenix Suns en de San Antonio Spurs twee subtoppers uit de Western Conference tegenover elkaar. De Suns zijn wat weggezakt na een uitstekend begin van het seizoen, maar blijven in de running voor een plaats in de Play-offs. Met drie overwinningen in hun laatste vijf wedstrijden lijken ze opnieuw op het goede spoor te zitten. Trekken ze die lijn door tegen de Spurs, die in de rangschikking net iets verder weg staan?

De New Orleans Pelicans moeten het ondertussen nog altijd stellen zonder Zion Williamson (wiens comeback nogmaals is uitgesteld) en zitten in de hoek waar de klappen vallen. Met wedstrijden tegen de Milwaukee Bucks en de Philadelphia 76ers deze week ziet het er niet meteen naar uit dat er beterschap zit aan te komen. Ook de komst van Orlando Magic is geen cadeau: het team strijdt volop mee voor een plaats in de Play-offs.

Wedstrijdprogramma van de NBA op Eleven Sports

Woensdag 1u
Philadelphia 76ers - Denver Nuggets (Eleven Sports 2)

Zaterdag 1u
Miami Heat - Los Angeles Lakers (Eleven Sports 2)

Zaterdag 23u
Phoenix Suns - San Antonio Spurs (Eleven Sports 2)

Zondag 21u30
New Orleans Pelicans - Orlando Magic (Eleven Sports 3)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top