StarLadder verdedigt zich tegen beschuldigingen van betalingsachterstanden

Door Proximus

Deel dit nieuws

Naar aanleiding van beschuldigingen van CS:GO-commentatoren over bepaalde betalingsachterstanden, besloot StarLadder te reageren op de controverse.

In een artikel dat door hemzelf werd opgesteld, rapporteert Richard Lewis, op basis van verklaringen van commentator HenryG, dat StarLadder zijn dienstverleners niet op tijd betaald.

“Als je een freelancer bent, en ik kan alleen maar in het geval van commentatoren spreken, betekent werken met StarLadder helaas dat je alles moet geven, naar hun evenement moet gaan, een prestatie van wereldklasse moet leveren en alleen betaald wordt wanneer zij dat willen […]”

HenryG – © ELEAGUE

Henry Greer wees in zijn verklaring nadrukkelijk op de problemen bij de organisatie van esportsevenementen. Hij verklaarde zelfs dat hij geen StarLadder-evenementen meer zou bijwonen totdat alle commentatoren zijn betaald.

In een TwitLonger verdedigt StarLadder zich tegen aanvallen van commentatoren. Zij verzekeren dat alle betalingen in november en december zijn verricht.

“[…] De overschrijving voor HenryG werd op 8 november verstuurd. Helaas was er een vertraging in een correspondentiebank. HenryG was op de hoogte van de situatie, we hebben alle documenten ter bevestiging van de betaling verstrekt. We hebben hem ook gevraagd contact op te nemen met de bank en deze documenten te verstrekken om de oplossing van deze situatie te bespoedigen. We doen ons best om HenryG te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen […]”

Voorlopig is er geen tegenantwoord gegeven door de commentatoren die de organisatie de schuld geven.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top