Bekijk het vierde seizoen van ‘Luther’ op BBC Entertainment

Series | DCI John Luther is terug voor wat een boeiend vierde seizoen van deze veelgeprezen serie is. Terwijl hij met verlof is, wordt Luther plotseling teruggesleept in zijn vorige leven in Londen om de demonen van zijn verleden te verslaan en een kannibalistische seriemoordenaar te stoppen…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de schokkende dood van zijn partner Ripley heeft politie-inspecteur John Luther ontslag genomen en is hij op een stil plekje gaan wonen. Hij heeft niet veel meer om voor te leven, vindt hij zelf. Dan ontdekt hij ook nog dat de enige voor wie hij nog wél iets voelt misschien dood is. Vanaf dat moment heeft hij nog maar één doel: de dader opsporen en wraak nemen.

Intussen doen de inspecteurs Theo Bloom en Emma Lane onderzoek naar een reeks gruwelijke moorden. Er is een beestachtige killer actief die zijn slachtoffers verslindt en hun identiteit aanneemt, om vervolgens weer een nieuwe prooi uit te zoeken. Maar hoe verder de politie doordringt tot het hart van de zaak, hoe duisterder het allemaal wordt.
 
Naarmate de seriemoordenaar in een steeds hoger tempo slachtoffers maakt, begint Luther te beseffen dat hij toch zal moeten ingrijpen.



Bekijk ‘Luther, seizoen 4’ elke donderdag vanaf 2 januari om 21u en om 21u50 op BBC Entertainment!

BBC Entertainment is beschikbaar op kanaal 27 in Vlaanderen en kanaal 277 in Brussel in de tv-bundel Family op Proximus Pickx.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top