Het showbizznieuws van de week

Films | VTM pakt uit met een nieuwe telenovelle, The Simpsons stoppen er dan toch niet mee, een film met Matthias Schoenaerts viel in de prijzen en er is nog geen uitspraak in de zaak-Walter Michiels. Wat gebeurde er bij de BV's en Hollywoodberoemdheden? Dat lees je hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

LouisLouise, David en Ella slaan opnieuw aan bij de jeugd, die de telenovelles vlot bekijken via het onlineplatform VTMGO, en dat inspireerde de commerciële zender om het genre nieuw leven in te blazen. ‘Ja, er komt een nieuwe Vlaamse telenovelle. Een nieuwe reeks, geschoeid op het klassieke recept: een modern sprookje, een fijn liefdesverhaal, in de vorm van een eindige soap. Uiteindelijk zal productiehuis De Mensen voor ons een nieuwe telenovelle ontwikkelen. Het scenario wordt nu geschreven en de casting is volop bezig. De opnames van de reeks zijn voorzien voor volgend voorjaar’, meldde Davy Parmentier, creatief directeur-talkshowhost bij de commerciële omroep. Wanneer de nieuwe reeks zal worden uitgezonden, werd nog niet bekendgemaakt.

The Simpsons stoppen er toch niet mee

Lichte paniek maakte zich enkele dagen geleden meester van de fans van The Simpsons, nu Danny Elfman in een interview met de Ierse nieuwswebsite JOE liet uitschijnen dat ze ermee zouden stoppen. Elfman componeerde de muziek die je in de generiek van de populaire animatieserie hoort, waarvan hij oorspronkelijk dacht dat het een gek deuntje was voor een reeks die geen potten zou breken. Uitvoerend producent Al Jean drukte het gerucht meteen de kop in: ‘We beginnen volgend jaar met seizoen 32 en er zijn geen plannen om daarna te stoppen’, zo citeert de Britse website Metro hem.

Nieuwe Scorsese-film met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro

De Mexicaanse cameraman Rodrigo Prieto gaat na The Wolf of Wall Street, Silence en The Irishman opnieuw in zee met regisseur Martin Scorsese voor Killers of the Flower Moon, en heeft onthuld dat de opnames in maart volgend jaar van start gaan. De regisseur verfilmt het gelijknamige boek van David Grann, over het FBI-onderzoek naar de moord op leden van een indianenstam, op wier grondgebied olie werd teruggevonden. Het script is van de hand van Eric Roth en in de cast zitten onder meer Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. ‘Ik ben verschillende manieren om hem in te blikken aan het bekijken. Pas daarna ga ik met Scorsese samenzitten om hem de beelden te laten zien en ideeën voor te stellen. Hij zal er wellicht ook zelf hebben’, vertelde cameraman Rodrigo Prieto aan Indiewire.

Nog geen uitspraak in zaak-Walter Michiels

De correctionele rechtbank van Leuven heeft afgelopen woensdag het vonnis tegen Walter ‘Pico’ Michiels uitgesteld. De ex-acteur riskeert drie jaar cel voor een reeks kleinere misdrijven. Samen met een tweede beklaagde zou Michiels in Leuven acht autonummerplaten, drie terrastafels, een paraplu en een gsm hebben gestolen. Voorts zou hij in Leuven mensen lastiggevallen hebben en iemand bedreigd hebben. In Holsbeek nam hij zonder toestemming van de eigenaars zijn intrek in een caravan in een bos. Op 18 december volgt een nieuwe poging.

Tanja Dexters veroorzaakte ongeval in Olen

Tanja Dexters en haar vriend Michael raakten in maart betrokken bij een ongeval op de E313-snelweg. Verschillende getuigen maakten gewag van bijzonder irritant rijgedrag: Dexters’ partner, die achter het stuur zat, slalomde volgens hen met z’n Jaguar aan hoge snelheid tussen verschillende andere voertuigen door en haalde in via de pechstrook. Dexters’ vriend zou een ambulancier hebben bedreigd, waarna het tweetal luidens getuigen de vlucht nam. Vorige vrijdag veroorzaakte de ex-Miss België een ander ongeval: ze reed met de wagen van Michaël in op een geparkeerde oplegger in Olen. Nadien zou ze vluchtmisdrijf gepleegd hebben. Volgens Michaël heeft ze zich vrijwillig laten opnemen in een instelling voor psychologische hulp.‘Tanja wil benadrukken dat ze in geen geval onder invloed was van alcohol of verdovende middelen. Ook heeft ze alle vertrouwen in het onderzoek en bedankt ze iedereen om haar de komende periode in alle rust en sereniteit te laten bekomen van de shock’, aldus haar advocaat Omar Souidi in de pers.

Nieuw seizoen De Mol speelt zich af in Griekenland

VIER lanceerde even geleden een spotje voor een nieuw programma: Lion Marked Legend. Al snel hadden velen gesnapt dat het om een fopspot ging: met de letters in die titel kan namelijk ook De Mol Griekenland gevormd worden. Gilles De Coster was overigens te zien in het filmpje. Die heeft ondertussen bevestigd dat het nieuwe seizoen van het populaire programma de kijker meeneemt naar Griekenland.


Presentatoren Eurosongfestival werden bekendgemaakt

Schlagerzanger Jan Smit, zangeres Chantal Janzen en voormalig deelnemer Edsilia Rombley presenteren het Eurosongfestival in Rotterdam. Dat werd bekendgemaakt via het entertainment-
magazine RTL Boulevard van de zender RTL 4. De Nederlandse regering levert een financiële bijdrage van 12,4 miljoen euro. Hooverphonic vertegenwoordigt België in Rotterdam.
 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top