Patriots in gevaar bij het bezoek van de Chiefs zondag in de NFL?

Sport | In de NFL barst de strijd om de play-offs los en de drie wedstrijden die Eleven Sports dit weekend uitzendt, kunnen beslissend zijn. Zondagavond ontvangen de Patriots Kansas City in een wedstrijd die ze niet mogen verliezen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Chicago Bears - Dallas Cowboys

De Cowboys staan met een balans van 6-6 aan de kop in de NFC East. Deze week maken ze de verplaatsing naar Chicago. De Bears halen niet het niveau van vorig seizoen, maar ze blijven een te duchten tegenstander, vooral in december in een ijskoud Soldier Field. Bij verlies zien de Texanen Philadelphia op gelijke hoogte komen. Chicago maakt theoretisch nog een kans op de play-offs, ook al hebben de Bears een mirakel nodig om in januari nog in actie te kunnen treden.

Onze prognose: zege van de Cowboys
 
New England Patriots - Kansas City Chiefs

Zondagavond is er de explosieve clash tussen de Patriots en de Chiefs. In deze heruitgave van de laatste AFC-finale staat de stevige verdediging van New England tegenover de krachtige aanval van Kansas City. Vorige week, tegen Houston en Deshaun Watson, hebben we gezien dat de Patriots te pakken zijn als de quarterback van de tegenstander zijn werk doet: de aanval van de Patriots gaf immers niet thuis (28-22). En van Patrick Mahomes kun je zeggen dat hij een quarterback is die zijn werk doet...

Onze prognose: zege van de Chiefs
 
Los Angeles Rams - Seattle Seahawks

In de nacht van maandag op dinsdag verdedigen de Seahawks hun eerste plaats in de NFC West tegen de Rams, een rivaal uit de divisie. Dit jaar spelen ze minder zwierig dan in 2018, maar toch mengen de Rams zich nog altijd in de strijd om een ticket voor de play-offs: een misstap kunnen ze zich wel niet meer veroorloven. Bij een zege zou Seattle kunnen profiteren van een eventuele overwinning van rivaal San Francisco tegen de Saints om aan de leiding te komen in de Conference.

Onze prognose: zege van de Seahawks
 
Het programma van deze week in de NFL:

Vrijdag 6/12 om 2.20 uur

Chicago Bears – Dallas Cowboys (Eleven Sports 2, heruitzending om 15.30 uur)

Zondag 8/12 om 22.25 uur
New England Patriots – Kansas City Chiefs (Eleven Sports 3, heruitzending dinsdag om 16.30 uur op Eleven Sports 2)

Maandag 9/12 om 2.20 uur
Los Angeles Rams – Seattle Seahawks (Eleven Sports 2, heruitzending om 18.15 uur)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top