Wat we nu al weten over het vervolg van 'La Casa de Papel'

Series | Terwijl heel wat fans nog vol ongeduld wachten op seizoen 4 van 'La Casa de Papel', of 'Money Heist' in het Engels, dat in april 2020 uitkomt, werden seizoen 5 en 6 net bevestigd. We weten er nog niet zo heel veel over, maar enkele details zijn al gelekt.

Door MF

Deel dit nieuws

Een vijfde en zesde seizoen

Seizoen 4 van 'La Casa de Papel' / 'Money Heist' zal vanaf 1 april 2020 op Netflix te zien zijn (en nee, dat is geen aprilgrap). Ondertussen heeft het Spaanse Formula TV laten weten dat Netflix een vijfde seizoen heeft besteld van deze internationale hitserie. Ook Jesus Colmenar, de regisseur en producer, zei tijdens het 28ste Internationale Filmfestival van Almeria dat Netflix wel degelijk een vijfde seizoen had besteld. En gezien we weten dat de serie telkens per twee seizoenen werkt, kunnen we dus nu al zeker zijn dat er ook een zesde seizoen komt. Seizoen 4 is natuurlijk het vervolg op en de ontknoping van seizoen 3. Dit nieuwe seizoen telt 8 episodes en zal onhullen of The Professor en zijn kompanen erin slagen om weg te komen met hun bankoverval. Zullen ze uit de bank geraken? Slaagt hun opzet? Antwoord op 1 april!



Nieuwe opnames in 2020

Er doen nu al nieuwtjes de ronde over de opnames van het volgende seizoen van 'La Casa de Papel'. Van zodra de 8 afleveringen van het vierde seizoen van start zijn gegaan, beginnen ook de opnames van seizoen 5. De tien miljoen kijkers van deze serie hebben dus iets om naar uit te kijken! De preproductie zou trouwens al begonnen zijn, als we de geruchten mogen geloven.

Opgesplitst verhaal

Volgens de eerste geruchten wordt het verhaal in twee seizoenen opgesplitst. Net zoals in de 4 eerste seizoenen van de serie zal de intrige uit twee delen bestaan. Tussen twee seizoenen zullen de kijkers dus moeten afwachten wat er staat te gebeuren. Het vijfde seizoen van deze Netflix-serie zou moeten beginnen met een volledig nieuw avontuur. En gezien de preproductie al is begonnen, kunnen we ervan uitgaan dat deze informatie betrouwbaar is!

Alvaro Morte

'La Casa de Papel' is een Spaanse serie, maar kan op fans in de vier hoeken van de wereld rekenen. Logisch dus dat de fans aansturen op een internationale touch in het verhaal. We weten alvast zeker dat het personage van Alvaro Morte terugkomt voor de twee volgende delen. Tegelijk is het onzeker of de serie ook effectief de internationale toer opgaat. De makers hebben al gezegd dat ze een open geest houden, maar dat ze de Spaanse context en stijl die vanaf het begin aanwezig waren, belangrijk vinden. Met andere woorden: ze hebben geluisterd naar de fans, maar het productieteam zal doen wat zij denken dat juist is. We moeten ons dus geen illusies maken!

Itziar Ituno

Netflix heeft de terugkeer van het personage van Alvaro Morte bevestigd. Ook actrice Itziar Ituno zou opnieuw deel uitmaken van de cast voor het volgende dubbele luik van de serie. De Amerikaanse zender liet verstaan dat ze als Raquel aan het einde in seizoen 4 zou verschijnen. De geruchten praten van een 'lange reis met iedereen'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top