Selectienieuws: Losada moet alweer schuiven; Vreven met enkele vraagtekens naar het Kiel

Sport | Beerschot en Lokeren zullen zaterdagniet met dezelfde elf namen tussen de lijnen staan als vorig weekend. Beide teams zitten met een batterijtje afwezigen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij Beerschot moet Hernan Losada een vervanger zoeken voor Prychynenko. De bonkige Duitser is geelgeschorst en mist zo zijn eerste speelminuten van het huidige seizoen. Vorogovskiy is er dan weer niet bij doordat hij een blessure opliep tijdens een interland met Kazachstan. Middenvelders Sanusi en Pietermaat liggen ook nog in de lappenmand. Met Halaimia, Ibara en Bugridze keren er wel drie internationals terug bij de groep.

Ook Stijn Vreven zit met wat puzzelwerk. Hij zag eerder deze week sterkhouder Filipovic uitvallen. De verdediger vervoegt Overmeire en N'Dao in de ziekenboeg. Tirpan is dan weer geschorst. Achter de namen van De Witte én Van Damme staan dan weer vraagtekens, al zitten beide spelers wel in de eerste selectie van Vreven.

"Seth De Witte trainde vrijdag pas voor het eerst voluit", vertelt Vreven op Sporting TV. "En ook Jelle Van Damme kwam pas laat in de week weer in actie. Achter beide namen staat nog een vraagteken voor zaterdag. Maar als er bepaalde spelers niet zijn, dan moeten anderen opstaan. De kern is breed genoeg, dus de afwezigen zullen achteraf niet als een excuus gebruikt worden."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top