Schorsingen en gele dreiging 1B: vijf geschorsten; zes spelers op scherp

Sport | Op de zestiende speeldag van de Proximus League moeten Lokeren, OHL, Beerschot, Westerlo en Union Sint-Gillis een speler achterlaten op de befaamde strafbank.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag kan Westerlo geen beroep doen op Bryan Van Den Bogaert. De flankverdediger pakte zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is dus automatisch geschorst. Zaterdag nemen Denis Prychynenko (Beerschot) en Mickael Tirpan (Lokeren) zijn plaats in tijdens het onderlinge duel tussen Beerschot en Lokeren.

Soufyan Ahannach zit tijdens Lommel - Union dan weer zijn tweede schorsingsdag uit na zijn rode kaart tegen KVC Westerlo. Ook Aboubakar Keita zit zijn tweede rode schorsingsdag uit en is er niet bij tegen Westerlo.

Dylan Saint-Louis (Beerschot), Mathieu Maertens (OH Leuven), Ricardo Ippel (Lommel SK), Pietro Perdichizzi (Union Sint-Gillis),  Manuel Angiulli (Virton) en Mohamed Soumare (Virton) zijn de voornaamste 'kandidaten' om het huidige kwartet op speeldag 17 te vervangen. Zij verzamelden allemaal al vier gele kaarten en zijn bij een volgend geel kartonnetje dus geschorst.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top