Het showbizznieuws van de week

Films | Isabelle A is kwaad op VTM omdat ze in een chocoladebad belandde, Josje Huisman ontwerpt hoeden, Emilia Clarke zou een rol als vrouwelijke James Bond wel zien zitten en sommige Familie-kijkers verwarren Christophe Stienlet met het personage dat hij vertolkte in de soap. Lees er hier alles over!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Isabelle A dacht dat ze in het VTM-praatprogramma Wat Een Dag! doosjes met chocolade zou uitdelen aan het publiek als promotiestunt voor haar album Sjokola, maar uiteindelijk kwam de bevallige zangeres in een chocoladebad terecht. En daar kan ze niet mee lachen: haar jurk moet naar de droogkuis en haar extensions, die 700 euro kostten, gingen naar de haaien. VTM en presentator Davy Parmentier moeten het ontgelden. Mevrouw A en haar platenmaatschappij willen dat de commerciële omroep opdraait voor de kosten, want ondanks het feit dat zij beweren dat alles werd afgesproken met het label, ontkent men dat in de entourage van de zangeres in alle toonaarden. ‘De volgende ochtend zat er nog chocolade in mijn oren. Ik was vooraf niet ingelicht. Ik had in de kleedkamers wel gezien dat er verdacht veel handdoeken klaarlagen, maar ik had er geen idee van wat Davy en zijn team hadden bekokstoofd’, aldus Isabelle A in Dag Allemaal. Er kwamen excuses, maar de platenmaatschappij zet door: ‘Het is jammer dat Davy op de kap van zijn gasten probeert te scoren. De factuur gaat naar VTM’, luidde hun conclusie.

Josje Huisman ontwerpt hoeden

Josje Huisman ontwerpt en fabriceert tegenwoordig hoeden. Ze kwam op het idee omdat ze zelf graag hoeden draagt, maar vaak moeite heeft om er één te vinden. De ex-K3-zangeres begon er vijf jaar geleden mee, en weldra komt haar eerste hoed op de markt. Die ontwierp ze voor het Belgische modehuis Xandres, zo vertelt ze in een interview met Story: ‘Ik ben prompt een opleiding gaan volgen. Als kind zat ik ook al heel de tijd te breien of te haken. Ik breng nu een exemplaar uit in zachtroze wolvilt met een stevige rand’, legde ze uit.

'Uiteraard zou ik James Bond willen spelen'

De 25ste James Bond-film No Time to Die wordt in april 2020 in de bioscoopzalen verwacht. Voor de vijfde keer op rij zal Daniel Craig de rol van de legendarische Britse spion op zich nemen, maar naar verluidt zou het voor hem de laatste keer zijn. Sommigen zien wel wat in een vrouwelijke Bond, en Emilia Clarke zou er alvast niet neen tegen zeggen: ‘Uiteraard zou ik James Bond willen spelen’, vertelde ze in een interview met Empire Magazine. Toch is niet iedereen even enthousiast over een vervrouwelijking van de bekende Britse spion. Zo vindt actrice Joanna Lumley, bekend van Absolutely Fabulous, het een vreemde gedachte. ‘Ian Fleming heeft James Bond heel gedetailleerd beschreven als een Britse man van een zeker grootte, slank gebouwd en met een wreed gezicht. Het lijkt me raar om daar een vrouw van te maken. Ik zou dan eerder een nieuw personage introduceren, 008 of zo. En laat haar dan een vrouw zijn’, vertelde ze in een interview met Metro UK.

'Kijkers die het verschil niet zien tussen fictie en realiteit klampen me aan'

Christophe Stienlet is ondertussen alweer een tijdje uit Familie verdwenen, maar de reacties die hij in het echte leven kreeg op de fratsen van zijn personage zullen hem nog lang heugen.Johan is als een dief in de nacht vertrokken nadat hij de kassa van de benefiet had leeggeroofd. Op straat klampen boze kijkers die het verschil niet zien tussen fictie en realiteit me regelmatig aan. Het is toch wel schrikken als iemand je in de supermarkt toesnauwt: ‘Dat jij nog durft buiten te komen, ben je niet beschaamd!’ Ik wist eerst niet waar die man het over had, maar toen hij eraan toevoegde dat je geen geld steelt van een goed doel, viel mijn frank. Ik probeerde hem nog te overtuigen dat ik een rol speel, maar hij blafte me koud toe: ‘Als je dat zo overtuigend kan spelen, moet het ook wel ín jou zitten’', liet Stienlet optekenen in Het Laatste Nieuws.

John Legend verkozen tot meest sexy man ter wereld

John Legend heeft de jaarlijkse verkiezing ‘De meest sexy man ter wereld’ van het Amerikaanse magazine People Magazine gewonnen. Legend apprecieert de onderscheiding, al voelt hij ook een zekere druk: ‘Idris Elba opvolgen is niet makkelijk natuurlijk’, poneerde hij. People organiseerde de mannenhitparade voor het eerst in 1985, toen Mel Gibson won.

Rijbewijs Gert Wickelmans ingetrokken

Afgelopen maandag reed Gert Winckelmans met zijn auto in op een gevel in Antwerpen. De acteur uit Sara en Gent-West legde een positieve ademtest af. Naar verluidt had de man meer dan twee promille alcohol in het bloed. Zijn rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken en de auto werd van de plaats des onheils weggesleept. ‘Ik ben alles aan het doen wat er van mij verwacht wordt om dit in orde te brengen’, zo citeert Gazet Van Antwerpen Winckelmans. Hij kwam zes jaar geleden al eens met het gerecht in aanraking: toen werd hij veroordeeld tot zes maanden met uitstel en een geldboete van 1250 euro voor het toebrengen van slagen en verwondingen aan een man uit Gent tijdens een caféruzie.
 
 

Weinig kijkers voor eerste aflevering The Team 2

De verwachtingen waren hooggespannen, maar de makers van The Team 2 komen voorlopig van een koude kermis thuis. De belangstelling voor de eerste aflevering was met 190 000 kijkers zo pover, dat VTM de tweede snel verving door een episode van de misaaddocumentaireserie Dossier X. De reeks verhuist nu naar vrijdagavond om 23u30, na The Good Doctor. The Team 2 is een Deens-Duits-Belgische thrillerserie met onder meer Lynn Van Royen.

Gezicht Kate Middelton gebruik voor reclame plastische chirurgie, de Queen is kwaad

De Queen en haar entourage zijn ziedend omdat het bedrijf Dr. Gabriela Clinic een foto  van Kate Middelton heeft gebruikt om reclame te maken voor plastische chirurgie. ‘Een natuurlijke look? Dan kan je best een facelift ondergaan’, luidde de slagzin bij een zogezegde voor- en na-foto van Kate.  Maar de post schoot bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat, zo weet hoofdredacteur Ingrid Steward van het Majesty Magazine. De media linken het incident aan Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, die via dezelfde firma echt reclame maakte voor cosmetische ingrepen. ‘Dit is nog maar eens een gênante manier waarop Sarah Ferguson bekendheid wil vergaren op de kap van de koninklijke familie. Hoewel de royals dat zo veel mogelijk proberen te negeren, vragen we ons toch af of ze zich daarmee financieel verrijkt’, aldus Dickie Arbiter, de communicatieverantwoordelijke van het Britse staatshoofd. Ondertussen werd de advertentie verwijderd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top