Roeselare trekt Lokeren weer mee in het degradatiebad: "Maar als we daar al mee bezig moeten zijn..."

Sport | Sporting Lokeren leek lang op weg naar een zege op Schiervelde, maar toch gingen de drie punten uiteindelijk niet mee op de bus. Roeselare zette de achterstand om in een voorsprong en gooit zo de degradatiestrijd weer helemaal mee open.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Toch wil doelman Davino Verhulst absoluut nog geen rekening houden met een strijd tegen de degradatie. "Als we daar al mee bezig moeten zijn, dan is het al erg gesteld. Nu, we staan waar we staan, dus we moeten wel. Maar we gaan nog wel altijd voor de tweede periodetitel. We hebben dat niet uitgesproken voor het seizoen, maar nu wel. Er zijn geen excuses meer. We hebben genoeg matchen gespeeld om een ploeg te vormen. Nu moeten de resultaten komen."

Roeselarecoach Arnar Gretarsson is natuurlijk wél bezig met de degradatiestrijd en pakte in die optiek natuurlijk een cruciale driepunter met zijn team. "Dit is natuurlijk pijnlijk voor Lokeren, maar dat is nu eenmaal voetbal. We hadden een zege nodig en die is er in extremis dan ook gekomen. Ik ben tevreden met de prestatie van het team én natuurlijk ook met de drie punten. We blijven progressie maken en hebben thuis inmiddels al een mooie reputatie opgebouwd. Nu moeten we nog beter worden in onze uitmatchen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top