Maes ziet Lommel elke week beter worden; Losada fulmineert de ref

Sport | Peter Maes pakte vrijdag zijn eerste zege als Lommelcoach. Zijn team won met het kleinste verschil van Beerschot en stipuleerden zo toch weer de bijzonder matige uitreputatie van de Mannekes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"We zijn in stijgende lijn", vertelde Maes na de match. "De spelers beginnen weer te geloven dat ze een resultaat bijeen kunnen spelen en het spel wordt ook steeds beter. We zijn op de goede weg, maar die weg is nog wel lang. Er zit nog steeds veel afval in het spel en we zullen hard moeten blijven werken om nog beter te worden."

Voor Hernan Losada was er vooral een externe factor die zijn team belette om te excelleren. "Er kwamen drie, vier gele kaarten voor ons en we kregen dan ook nog eens rood voor een schwalbe. Die ref heeft de wedstrijd naar de kloten geholpen. Desondanks verdienden we hier niet om te verliezen. We hadden de beste kansen, maar we konden ze alweer niet afwerken. De efficiëntie moet beter, maar achterin moeten we ook terug leren om de nul te houden. Dat heeft allemaal te maken met vertrouwen. Er is maar één manier om er iets aan te doen en dat is hard blijven werken."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top