Het showbizznieuws van de week

Marijn Devalck voelde aanvankelijk niet veel voor een terugkeer van 'F.C. De Kampioenen', Michel Van den Brande overweegt een politieke carrière, Viktor Verhulst reageert rustig op de commotie rond 'Dancing With The Stars' en Kelly Pfaff zegt zeker niet neen tegen een terugkeer van 'De Pfaffs'. Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood? Lees er hier alles over!
 

Het showbizznieuws van de week © Isopix

Binnenkort komen er 8 nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen op ons af. Marijn Devalck, die al jaren de rol van Boma vertolkt, liet weten dat hij aanvankelijk niet zo enthousiast was. ‘M'n mening is gevraagd vooraf, en ik heb keurig op papier gezet dat het voor mij niet hoeft, dit nieuwe hoofdstuk. Maar, zoals altijd, zal ik me solidair tonen met hetgeen de meerderheid van de acteurs beslist. Als zij dit wel zien zitten - wat blijkbaar zo is - dan doe ik mee', aldus Devalck in een interview met Dag Allemaal.

Hij doet ook nog een boekje open over de betaling van de acteurs en actrices, die volgens hem niet altijd even correct verliep: ‘In die beginperiode zijn ze gewoon niet correct geweest met ons. We werden verplicht om met contracten te werken waarin we aangaven afstand te doen van onze rechten. Met andere woorden, we verdienden geen cent extra door de immense populariteit. Da’s eigenlijk verboden, om dat op te leggen. Maar de acteurs die er destijds over klaagden, werden meteen uit de reeks gezet. Ah ja, er stonden er genoeg in de gang te wachten die wel onder die voorwaarden wilden werken. Zelf werkte ik dus gewoon aan een wedde die paste bij een onbekend acteur. Aangepast aan de index en m’n anciënniteit, dat wel. En ik zweeg daarover. Ook al had ik m’n populariteit makkelijk kunnen uitspelen. Het enige wat ik durfde te vragen, was of de VRT ons zou toelaten om ook in andere reeksen te spelen. Toenmalig topman Piet Van Roe heeft me nog bedankt voor die terughoudendheid. Collegialiteit is nu eenmaal heel belangrijk voor mij. Ook nu nog. Want laat dat duidelijk zijn, met betrekking tot de nieuwe reeks. In de contracten zal moeten vermeld staan dat iedereen exact even veel betaald wordt. Wat dat betreft eis ik volledige transparantie’, zo zette de acteur de puntjes op de i. Jan Verheyen, de regisseur van 3 van de 4 F.C. De Kampioenen-films, laat weten dat de financiële kwestie ondertussen is opgelost.

Michel Van den Brande overweegt politieke carrière

Michel Van den Brande overweegt politieke carrière © Isopix

Michel Van den Brande heeft geen goed woord over voor de Belgische politiek. De ondernemer en bekende Vlaming overweegt om er iets aan te doen en zelf politicus te worden. ‘Ik wil opkomen voor de werkende mens. Het is toch niet normaal dat een modale werkmens een pensioentje van nog geen 1 200 euro krijgt voor een loopbaan van 45 jaar, terwijl de ministers overbetaald worden en een mooi pensioen opbouwen. Waarom hebben wij zes regeringen nodig? Als ik verkozen zou worden, maak ik één regering, bestaande uit tien ministers en één premier. Ik zou België bijeenhouden en investeren in het landsgedeelte dat er behoefte aan heeft. Ik ben er een grote voorstander om de mensen te helpen in hun thuisland. Neem Syrië als voorbeeld: stuur de mensen terug naar hun land en geef hen de middelen om het terug op te bouwen. Maar nu geeft de politiek een verkeerd signaal’, liet hij optekenen in een interview met Dag Allemaal.

Viktor Verhulst reageert op kritiek Dancing With The Stars

Viktor Verhulst reageert op kritiek Dancing With The Stars © SBS Belgium

Viktor Verhulst krijgt bakken kritiek over zich heen omwille van zijn deelname aan Dancing with the Stars. Verhulst lijkt zeker niet de beste danser te zijn, maar overleeft de selectie keer op keer. Sommige kijkers insinueren dat Gert Verhulst ervoor zorgt dat zijn zoon kan doorgaan, maar zowel de jury als Viktor zelf ontkennen dat met klem. ‘Het is heel belangrijk om juist te stemmen. Op dansers’, aldus de ontgoochelde actrice Ann Pira na haar uitschakeling. ‘Als het publiek ervoor kiest om de underdog in de wedstrijd te houden, dan moeten wij dat als jury respecteren. Viktor is populair bij de stemmende kijkers, da’s duidelijk’, reageerde Davy Brocatus, die in de jury zit. Ronnie De Ceuster, de gerechtsdeurwaarder van dienst, deelt die mening: ‘We kunnen in eer en geweten bevestigen dat de stemming op een correcte manier gebeurt. In dit concrete geval moeten we vaststellen dat Viktor veel stemmen krijgt van de kijker. Je kan dat onterecht vinden, maar zo is het nu eenmaal. Het format, en het format alleen, bepaalt de uitslag. De vakjury heeft ondertussen ook al enkele keren opgeroepen om te kijken naar de dansprestaties, maar uiteindelijk stemt de kijker zoals hij of zij dat wil. Daar heeft Gert Verhulst niets aan te veranderen. Viktor zelf blijft er rustig onder: ‘Op een gegeven moment heb ik de knop omgedraaid, omdat ik natuurlijk ook zie hoeveel werk Natascha (zijn danspartner, red.) in mij steekt. En ik wil haar niet in de steek laten’, besloot hij.

Kelly Pfaff ziet een nieuw seizoen van De Pfaffs wel zitten

Kelly Pfaff ziet een nieuw seizoen van De Pfaffs wel zitten © Photo News

Kelly Pfaff staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer van de realityserie De Pfaffs. ‘Het zou dit jaar al kunnen zijn, het zou volgend jaar kunnen zijn, het kan over drie jaar zijn, maar we kunnen ook over tien jaar terugkeren’, vertelde ze in een interview met het Nederlandse programma Shownieuws. Ze voegde er ook aan toe dat de roddel dat de Pfaffs heel wat verdienden met de reeks, nergens op slaat: ‘Nee, dat is echt onzin’, stelde ze klaar en duidelijk.
 

Kritiek op talkshow Wat Een Dag! gaat nog niet liggen

Kritiek op talkshow Wat Een Dag! gaat nog niet liggen © VTM

Nadat de proefaflevering van de VTM-talkshow Wat Een Dag! op Twitter compleet de grond in werd geboord, kreeg ook de eerste echte aflevering ervan langs. ‘Wat een zooi’ en ‘een uiterst hemeltergende kijkervaring’, waren de woorden die een recensent van Het Belang van Limburg gebruikte. Ook praatprogrammacoryfee Jan Van Rompaey spaarde de roede niet: ‘Je moet dagelijkse talkshows veel zorgvuldiger voorbereiden’, zo citeert Het Nieuwsblad hem. Presentator Davy Parmentier blijft er kalm onder: ‘Het zal nooit af, perfect of vlekkeloos zijn’, luidde zijn reactie in diezelfde krant.
 

Andy Peelman maakte val tijdens mountainbikerace

Andy Peelman maakte val tijdens mountainbikerace © VTM

Andy Peelman zal zich zijn deelname aan de Roc du Maroc nog lang heugen: hij kwam tijdens de mountainbikerace lelijk ten val in de woestijn. ‘Een stom ongeluk. Ik verloor mijn evenwicht en ben tegen de vlakte gegaan. Ik voelde direct dat er iets niet in orde was. Twee gekneusde ribben. Ik heb de race volledig uitgereden, maar moet het nu wel bekopen. Ik voel me echt niet okee. Niezen, diep inademen: allemaal heel pijnlijk’, sprak hij in een interview met Dag Allemaal.

Ed Sheeran is de rijkste Britse beroemdheid jonger dan 30

Ed Sheeran is de rijkste Britse beroemdheid jonger dan 30 © Isopix

Ed Sheeran is officieel de rijkste Britse beroemdheid jonger dan 30 jaar. De zanger, die 28 lentes telt, heeft zijn fortuin tegenover vorig jaar bijna verdubbeld naar ongeveer 196 miljoen euro. Volgens de nieuwe lijst van het Britse entertainmentmagazine Heat Magazine is het leeuwendeel van Sheerans fortuin afkomstig van zijn Divide-tournee. Tussen maart 2018 en augustus 2019 gaf de singer-songwriter maar liefst 258 concerten voor een totaal van 7 miljoen fans. Die reeks optredens bracht naar schatting 693 miljoen euro op. Daarnaast hebben royalty's voor zijn songteksten hem ook een aardige duit opgebracht. Sheerans platen gingen wereldwijd al meer dan 150 miljoen keer over de toonbank. Na Sheeran volgt Daniel Radcliffe op de lijst met 104 miljoen euro. De acteur heeft het grootste deel van zijn vergaarde fortuin te danken aan zijn hoofdrol in de Harry Potter-films. Op plaats drie prijkt Harry Styles, met zijn 25 lentes de benjamin in de top-10 van rijkste Britse celebs onder 30.  De eerste vrouw, op plaats 4, is Emma Watson. De actrice heeft 66 miljoen euro op haar bankrekening staan.

Game Of Thrones-prequel op komst

Game Of Thrones-prequel op komst © Belga

De Amerikaanse betaaltelevisiezender HBO heeft een nieuwe reeks in het universum van Game of Thrones besteld, getiteld House of the Dragon. Dat heeft WarnerMedia, waartoe de zender behoort, aangekondigd tijdens de presentatie van het nieuwe streamingplatform HBO Max. George R.R. Martin, auteur van de boeken waarover de Game of Thrones-serie gaat, werkt mee aan de nieuwe reeks, samen met scenarist Ryan Condal. House of the Dragon speelt zich 300 jaar eerder af en vertelt het verhaal van één van de families uit de fantasyreeks. Er is nog geen releasedatum bekend.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Wat je moet weten over Rihanna

Wat je moet weten over Rihanna

Op haar nieuwe, negende album is het vier jaar na de laatste worp Anti nog altijd wachten. Maar Rihanna zat de laatste jaren niet stil: ze acteerde en lanceerde een eigen beauty- en lingerielijn. Op 2

De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Sport in de kijker

Bekijk alles
De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint op 29 februari het Vlaamse voorjaarsseizoen. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn wijd en zijd bekend. Ze worden door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en behoren

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Niets op tv? Dat dacht je maar! Wij selecteerden het beste uit het zendschema!

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Wie zorgt voor de ultieme verleiding in een nieuw seizoen van de ultieme relatietest? Vanaf 28 februari maken deze heren het televisiescherm elke week wat heter. Maak kennis met de acht verleiders die

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

In de nacht van zondag op maandag werden de Academy Awards of de Oscars uitgereikt. Proximus Pickx pakt uit met een selectie Oscarwaardige films. Ontdek ze hier!Ga naar de Op aanvraag-catalogus van Pr

Films die in één take werden opgenomen

Films die in één take werden opgenomen

Ja, de schoonheid van '1917' schuilt vooral in het feit dat hij in lange takes werd gemaakt. Dat is een zeldzaamheid in de filmwereld. Maar we zijn er toch in geslaagd nog een paar andere dergelijke f

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Netflix voegt regelmatig nieuwe films en series toe aan haar aanbod en daar zitten vaak schitterende documentaires bij. Elke documentaireliefhebber vindt er zijn gading: docu’s over de prachtige natuu

Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Februari durft al eens nat en stormachtig uit de hoek te komen. Het ideale weer dus om je gezellig in de zetel voor de tv te nestelen. Als Tuttimus en Familus-klant ook deze maand weer je keuze maken

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

Afgelopen weekend vond de 5.1-editie van de LouvardGame plaats in het Stade du Pays de Charleroi voor Rainbow Six Siege en in de Spawn bar in Charleroi voor Call of Duty: Modern Warfare, de nieuwkomer

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

Het nieuwe seizoen van de LouvardGame is van start gegaan met een nieuw format voor het jaar 2020. De eerste manche vond afgelopen weekend plaats. De Belgen van Tenerife Titans eindigden als derde op

Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

Het einde van de reguliere competitie is in zicht en wie nu pijnlijk puntenverlies lijdt, kan zijn dromen stilaan beginnen opbergen. Veel wedstrijden om het nog recht te trekken zijn er niet meer, dus

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Hij heeft ons tot de laatste manche laten genieten, maar de droom van de Six Invitational kwam afgelopen zaterdag abrupt ten einde voor de Belg Morgan “rxwd” Pacy. Ondanks de vroege uitschakeling v

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw.Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team kond

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”. De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

Na Sint-Truiden en Oostende komt vandaag de tactiek van Standard aan de beurt. Timour “Sheva” Warrimont vertegenwoordigt de Luikse club in de Proximus ePro League. FIFA Ultimate Team Omdat e

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Zij waren de twee Belgen van het Rogue-team die mochten deelnemen aan de grootste competitie van het jaar op Rainbow Six Siege, maar Valentin “risze” Liradelfo en Laurent “Crapelle” Patriarche zijn de

De ploeg en persoonlijke tactiek van KVO-speler “Dns”

De ploeg en persoonlijke tactiek van KVO-speler “Dns”

Vorige week leerden we Zayror, de speler van STVV in de Proximus ePro League, kennen. Vandaag maken we tijd voor Kevin “Dns” Lenglet, de vertegenwoordiger van KV Oostende. Normaal gezien vertegenwo

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.