Nicole Kidman is bijna onherkenbaar als de verslaafde, aan lager wal geraakte politieagente Erin Ball in ‘Destroyer’. Bekijk hier een making-of en huur deze misdaadfilm in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
 

Nicole Kidman kruipt in ‘Destroyer’ in de huid van politieagente Erin Bell, die zestien jaar geleden undercover ging in California om te infiltreren in een corrupte bende. Aan het hoofd daarvan, de gewelddadige Silas. Toen een gewaagde bankoverval fout ging, werd Erin ontmaskerd. Silas wist te ontsnappen.

Zestien jaar later is Silas terug: groter, machtiger en gevaarlijker dan ooit. En gewapend met een uitgekiend plan om een grote bank te overvallen. Erin is vast van plan hem deze keer te stoppen.

In de hoofdrol zie je een bijna onherkenbare Nicole Kidman, en verder onder meer Tatiana Maslany, Toby Kebbell, Sebastian Stan, Scoot McNairy en Bradley Whitford.
 
Deze film werd genomineerd voor een Golden Globe. Bekijk hier een making-of met de regisseur, Nicole Kidman en Tatiana Maslany.
 
‘Destroyer’ is tot 13 oktober 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.