Four Seasons in Havana: Caribbean noir in Movies & Series!

Series | Een crimeserie uit de stal van Lumière, die je meeneemt naar het Cuba van de jaren 90. Seizoen 1 van ‘Four Seasons in Havana’ is nu beschikbaar met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Cubaanse crimeserie 'Four Seasons in Havana' neemt je terug in de tijd, naar het Cuba van de jaren ’90. Een Cuba in verval. De reeks dompelt je onder in de misdaadonderzoeken van politie-inspecteur Mario Conde, die ervan droomt om schrijver te zijn.

Mario Conde is een man van het type ruwe bolster, blanke pit. Een gescheiden macho die te veel drinkt, rookt als een ketter en snel verliefd wordt. Hij doet alsof zijn job bij de politie hem gestolen kan worden, maar gaat door het vuur voor zijn collega’s.



Deze kleurrijke thrillerserie is gebaseerd op ‘The Havana Quartet’, vier misdaadromans van gerenommeerd schrijver Leonardo Padura, die zich elk in een ander jaargetijde afspelen. De regie is in handen van Félix Viscarret  en in de hoofdrol zie je Cuba's bekendste acteur, Jorge Perugorría.



Four Seasons in Havana is mooie serie die een heerlijke blik op Havana werpt, en een must-see voor iedereen die de sfeer van Cuba wil opsnuiven. De kleuren, de taal, de muziek, de oldtimers … de tijd lijkt te hebben stilgestaan in deze stad.
 
 
Het eerste seizoen van Four Seasons in Havana bestaat uit acht afleveringen en is nu beschikbaar met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.

Nog geen abonnement? Om Movies & Series te kunnen bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen. Tip: Movies & Series is inbegrepen in het Tuttimus-pack.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top