Rams – 49ers, dé affiche van de week in de NFL, zondagavond op Eleven Sports

Door Pickx

Deel dit nieuws

New England Patriots – New York Giants

5 zeges, 0 nederlagen: de Patriots hebben in het begin van dit seizoen de goede vorm te pakken. De franchise uit New England kan steunen op een ijzersterke defensie en hoeft zelfs niet te rekenen op Tom Brady om wedstrijden te winnen. Aan de andere kant start Daniel Jones aan zijn vierde wedstrijd: een belangrijke test voor hem.

Onze pronostiek: overwinning van de Patriots

New England Patriots – New York Giants, live om 2.20 uur in de nacht van donderdag op vrijdag op Eleven Sports 2. Heruitzending vrijdag om 17.45 uur en zaterdag om 10.00 uur.
 
Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers

Wie tickets heeft kunnen bemachtigen voor deze wedstrijd op zondagnamiddag in Londen, mag een mooie wedstrijd tegemoet zien. De Bucs missen nog wat regelmaat, maar onder leiding van Bruce Arians is Jameis Winston in staat om voor vuurwerk te zorgen. Ook Shaquil Barrett is in goede vorm, met al 9 sacks in de eerste vijf wedstrijden. Bij de Panthers komt het grootste aanvallende gevaar niet van de quarterback, maar van Christian McCaffrey. De runner is fenomenaal en mengt zich duidelijk in de strijd om de titel van MVP.

Onze pronostiek: overwinning van de Panthers

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers, live om 15.30 op zondag op Eleven Sports 2. Heruitzending maandag om 11.05 uur en dinsdag om 14.20 uur.
 
Los Angeles Rams – San Francisco 49ers

Een garantie voor een boeiend duel. Vorige week gingen de Rams nog de boot in tegen de Seahawks en zondag staan ze tegenover een andere rivaal uit de divisie die in grote vorm zit. Bij een nederlaag krijgt de hoop van de finalisten van de laatste Super Bowl op de play-offs een flinke deuk. Zij krijgen met de 49ers echter een indrukwekkende tegenstander. De verdediging onder leiding van de rookie Nick Bosa liet de Browns alle kleuren van de regenboog zien. De aanval steunt op een uitstekend running game, dankzij hun uitstekende offensieve linie. De afwezigheid van fullback Kyle Juszczyk zou wel een flinke verzwakking kunnen betekenen.

Onze pronostiek: overwinning van de 49ers

Los Angeles Rams – San Francisco 49ers, live om 22.05 op zondag op Eleven Sports 2. Heruitzending maandag om 17.45 uur en dinsdag om 11.30 uur.
 
Los Angeles Chargers – Pittsburgh Steelers

Dit wordt een wedstrijd tussen twee ploegen die dit seizoen teleurstellend zijn begonnen. De Chargers missen regelmaat en de Steelers zijn geplaagd door blessures.  Ben Roethlisberger is out voor het hele seizoen en Mason Rudolph werd voor de wolven gegooid. De jonge quarterback ontbreekt dit weekend na de harde klap die hij vorig weekend te incasseren kreeg. Devlin Hodges zal de aanval van Pittsburgh moeten leiden.

Onze pronostiek: overwinning van de Chargers

Los Angeles Chargers – Pittsburgh Steelers, live om 2.20 uur in de nacht van zondag op maandag op Eleven Sports 2. Heruitzending maandag om 14.25 uur en dinsdag om 17.40 uur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top