Zeg niet meer Plopsa Theater, maar Proximus Theater!

Muziek | Het Plopsa Theater in de Panne verandert binnenkort van naam: vanaf 11 oktober heet de theaterzaal in De Panne Proximus Theater. De naamswijziging zal gevierd worden met een concert van Laura Tesoro.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met de naamswijziging zetten Plopsa en Proximus hun partnership nog wat meer in de verf. Trouwe Proximusklanten kunnen via Enjoy! tickets winnen en van heel wat exclusieve voordelen genieten voor de shows in het theater.

Het Plopsa Theater werd zes jaar geleden geopend. De zaal is niet enkel het toneel voor de Plopsa-parkshows: er gaan ook andere concerten en musicals door, net als speciale evenmenten zoals de verkiezing van Miss België. Er zijn 1400 plaatsen en de foyer heeft een capaciteit van om en bij de 1200 personen.

'Enerzijds geven we met deze verandering het theater een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden. Daarnaast is het merk Proximus ook een vaste waarde op de festival- en concertkalender, we spreken dus dezelfde doelgroep aan. Anderzijds zullen kijkers de shows ook kunnen bekijken via Studio 100 TV, een zender die in het aanbod van Proximus zit', legt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof uit.

'Vandaag organiseren we reeds enkele klantendagen en bieden we wifi en gsm-oplaadmogelijkheden in de belangrijkste restaurants in Plopsaland De Panne. Met het Proximus Theater willen we onze klanten extra beleving bieden. Op Pickx zullen we aandacht geven aan de Studio 100-shows en extra programmatie', voegt Stijn Willockx van Proximus daaraan toe.

Voor de officiële opening en het concert van Laura Tesoro, die op dezelfde avond haar ster op de Story Walk Of Fame in Plopsaland De Panne zal onthullen, zijn hier nog tickets beschikbaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top