Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (10 oktober)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, een ontwapenend mooie Noorse jeugdfilm en het waargebeurde verhaal van een onschuldig terdoodveroordeelde. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De herfst is nu definitief in het land, de avonden zijn fris, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Casper & Emma op jacht naar de schat (Karsten og Petra på skattejakt)

Casper en Emma brengen samen de zomervakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen.

Noorse familiefilm van Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss, met Markus Tønseth, Janne Formoe, Anna Celine Bredal, Oliver Dahl en Ivar Nørve

Casper & Emma op jacht naar de schat
is vanaf 5 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Ode to Joy (The Pursuit of Unhappiness)

Charlie lijdt aan kataplexie. Bij het ervaren van sterke emoties, in zijn geval voornamelijk vreugde, krijgt hij aanvallen die zijn spieren doen verlammen. Als oplossing daarvoor ontwikkelt hij een reeks technieken om te voorkomen dat hij te veel geluk en plezier voelt. Geen sinecure en al zeker niet wanneer hij verliefd wordt op Francesca.

Komedie van Jason Winer, met Martin Freeman, Morena Baccarin en Jake Lacy

Ode to Joy
is vanaf 7 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Trial by Fire

Edward Zwicks 'Trial by Fire' vertelt het waargebeurde verhaal van Cameron Todd Willingham, die in 1992 de doodstraf kreeg voor de moord op zijn drie kinderen na een aangestoken brand bij hem thuis. In de twaalf jaar erna probeerde Elizabeth Gilbert, een moeder van twee, zijn onschuld te bewijzen door onjuistheden in zijn zaak aan te kaarten.

Biografisch drama van Edward Zwick, met Jack O'Connell, Laura Dern en Emily Meade

Trial by Fire
is vanaf 7 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Intruder

Het jonge echtpaar Annie en Scott koopt een prachtige landgoed in Napa Valley. Ze weten echter niet dat Charlie Peck, de vorige eigenaar, niet van plan is om zijn huis af te geven. Zo barst een strijd los waarbij Annie en Scott moeten vechten voor hun leven.

Thriller van Deon Taylor, met Michael Ealy, Meagan Good en Dennis Quaid

The Intruder
is vanaf 9 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Long Shot

Wie op zoek is naar een vleugje romantiek, zit goed met 'Long Shot', een charmante romcom van Jonathan Levine. Charlotte Field is een topdiplomate met een talent voor... alles eigenlijk. Fred Flarsky is een werkloze journalist met een uitgesproken mening en een neus voor problemen. De twee hebben absoluut niets met elkaar gemeen, behalve dat zij ooit zijn babysitter was. Terwijl Charlotte zich opmaakt voor een plotse gooi naar het presidentschap, neemt ze in een nostalgische opwelling Fred aan als haar speechschrijver. Al snel leidt hun intense samenwerking tot een onwaarschijnlijke affaire, die haar campagne ten val kan brengen nog voor ze goed en wel begonnen is...

Romantische komedie van Jonathan Levine, met Seth Rogen, Charlize Theron, Alexander Skarsgård, Andy Serkis en O'Shea Jackson Jr.

Long Shot
is vanaf 9 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Reborn

Een doodgeboren meisje, Tess, wordt ontvoerd door een medewerker van het mortuarium en tot leven gebracht door elektrokinetische energie. Ze wordt in afzondering opgevoed als de zus van de man. Op haar zestiende verjaardag weet ze te ontsnappen door haar unieke vaardigheden. Het lijkt erop dat de kinetische energie die haar terugbracht, haar ook de mogelijkheid gaf om elektriciteit met haar geest te beheersen. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische moeder waarbij ze een spoor van vernieling achter zich laat.

Horrorfilm van Julian Richards, met Kayleigh Gilbert, Barbara Crampton en Michael Paré

Reborn
is vanaf 10 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top