Glamour op het filmfestival van Venetië

Films | De film 'Joker' met Joaquin Phoenix in de hoofdrol heeft de prestigieuze Gouden Leeuw van Venetië gewonnen. Het filmfestival lokte naar goede gewoonte heel wat Hollywoodsterren naar Italië. Onder andere Penelope Cruz en Cate Blanchett maakten er een opgemerkte verschijning. Ontdek hier de grootste sterren vanop de rode loper.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Juliette Binoche

De openingsfilm van het filmfestival was dit jaar de Franse film La Vérité met Catherine Deneuve en Juliette Binoche in de hoofdrollen. Op haar 55ste straalde Binoche in een witte jurk van Giorgio Armani.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson was in Venetië om haar nieuwe film Marriage Story voor te stellen, een film waarin ook Adam Driver en Laura Dern te zien zijn. Johansson straalde in een vuurrode jurk met glitters en hoge split van Celine. Voor haar kapsel koos ze voor de wet look.

Brad Pitt

Hij schittert momenteel in Once Upon a Time in Hollywood, maar in Venetië kwam Brad Pitt alweer een nieuwe film voorstellen: de sciencefictionfilm Ad Astra.

Liv Tyler

Ook Liv Tyler is te zien in Ad Astra, naast onder meer Ruth Negga en Tommy Lee Jones. Op de rode loper straalde ze in een zwarte jurk van Givenchy die ze combineerde met paarse oorbellen en ditto oogschaduw.

Kristen Stewart

Kristen Stewart speelt de hoofdrol in Seberg, de biopic van de gelijknamige actrice. Op de première straalde ze in een roze glitterjurk van Chanel.

Joaquin Phoenix

Voor zijn vertolking in Joker wordt Joaquin Phoenix nu al genoemd voor de Oscars. De film vertelt het verhaal van de gelijknamige superschurk uit de Batmanreeks.

Rooney Mara

De verloofde van Phoenix mocht natuurlijk niet ontbreken op de rode loper. Mara bleef haar stijl trouw in een witte jurk van Givenchy.

Cate Blanchett

Cate Blanchett was in Venetië als eregast van Armani Beauty, sponsor van het filmfestival. Voor de première van Joker koos ze voor een zwarte jurk met parels van Armani Privé.

Bella Thorne

Ook Bella Thorne kwam een kijkje nemen naar Joker en stal de show op de rode loper met haar vriendje Benjamin Mascolo in een uitdagende jurk van Philosophy di Lorenzo Serafini.

Catherine Deneuve

De 75-jarige Franse actrice was wat blijven hangen na de voorstelling van La Vérité om de film van Todd Phillips mee te pikken in een stijlvolle zwarte jumpsuit.

Jude Law

Ook de nieuwe Sky-serie The New Pope van Paolo Sorrentino werd voorgesteld op het filmfestival. Hoofdrolspeler Jude Law kon dan uiteraard niet ontbreken.

Julie Andrews

De Britse Mary Poppins-actrice werd op het Mostra geëerd met de Lifetime Achievement Award. De ondertussen 83-jarige actrice leende onlangs nog haar stem aan blockbluster Aquaman.

Sienna Miller

Tijdens het filmfestival van Venetië worden ook steevast de Kinéo Awards uitgereikt voor de beste Italiaanse films. Ook Sienna Miller stond dit jaar op de gastenlijst en verscheen in een roze jurk met print van Gucci.

Isabelle Huppert

De Franse actrice maakte haar opwachting op het Filming in Italy Event in een jurk van Armani.

Meryl Streep

Meryl Streep kwam in Venetië haar nieuwste film The Laundromat voorstellen, een film over het Panama Papers-schandaal van Steven Soderbergh. In haar blauwe jurk met kleurrijke print van Givenchy stal ze de show.

Penelope Cruz

Penelope Cruz speelt de hoofdrol in Wasp Network, een film gebaseerd op waargebeurde feiten over vijf jonge Cubanen die in de Verenigde Staten gearresteerd werden op verdenking van spionage. Op de rode loper straalde ze in een jurk van Ralph & Russo.

Timothee Chalamet

De beloftevolle Timothee Chalamet was in Venetië voor de première van The King, de film die gebaseerd is op verschillende toneelstukken van William Shakespeare.

Lily Rose Depp

Een van de andere rollen in The King is voor Lily Rose Depp, de dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp. In haar roze jurk van Chanel waren alle ogen op haar gericht.

Johnny Depp

Ook vaderlief Johnny Depp maakte zijn opwachting in Venetië voor de première van Waiting for the Barbarians, een film met ook Robert Pattinson en Mark Rylance in de hoofdrollen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top