Patser, binnenkort in Movies & Series van Proximus Pickx!

Films | Ondertussen kunnen we ons al opmaken voor het vervolg, dat gepland staat voor 2020. Wie de originele Patser-film nog eens wil bekijken, kan vanaf 21 september terecht bij Movies & Series van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Adil El Arbi en Bilall Fallah zitten niet stil: de opnames voor Bad Boys 3 zijn afgerond, Beverly Hills Cop 4 staat nog op de lijst. Het regisseursduo voelt zich duidelijk in zijn element in Hollywood, maar de roots worden niet vergeten. In 2020 komt er immers een vervolg op Patser!

Wie de eerste Patser-film nog niet heeft gezien of hem graag nog eens bekijkt, kan vanaf 21 september terecht bij Movies & Series van Proximus Pickx.



Patser vertelt het waanzinnige verhaal van vier vrienden op ‘t Kiel in Antwerpen die ervan dromen om te leven als echte patsers: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, veel bling bling en... respect. Ze stoppen hun neus in high-profile drugszaken en ontketenen zo een bendeoorlog van Antwerpen tot Amsterdam, en zelfs Colombia.

Een flitsende actiefilm van Adil El Arbi en Bilall Falah met een straf verhaal, een flinke dosis humor, een geweldige Matteo Simoni en verrassende rollen van onder andere Nora Gharib en Ali B. Verder zie je onder meer Hans Royaards, Junes Lazaar, Said Boumazoughe, Noureddine Farihi en Werner Kolf.

Lees hier ook ons interview met Adil en Bilall!

Patser is vanaf 21 september te bekijken met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.

Nog geen abonnement? Om Movies & Series te kunnen bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen. Movies & Series is inbegrepen in het Tuttimus pack.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top