Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen. ‘Instant Family’ is een zeer geslaagde feelgoodfilm met een hoofdrol voor Mark Wahlberg. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Zin in een film, maar nog geen idee wat je wil zien? Jan Verheyen steekt graag een handje toe. Zijn filmtip van deze week: Instant Family.

Mark Wahlberg en Rose Byrne spelen Pete en Ellie, een druk carrièrekoppel dat altijd tevreden is geweest met een kinderloos leven. Als ze op een gegeven moment toch voor een gezin willen gaan, besluiten ze over te gaan tot adoptie. Wanneer ze helemaal verliefd worden op een klein meisje en besluiten haar te adopteren, blijkt dat het meisje ook nog een broer en zus heeft. Ineens gaat het stel van nul naar drie kinderen, en dat brengt uiteraard de nodige stress mee.

‘Instant Family’ is volgens Jan de meest onderschatte film van het afgelopen voorjaar: een zeer geslaagde, warme en geloofwaardige feelgoodfilm over adoptie.

Regisseur Sean Anders is zelf adoptieouder en vindt met ‘Instant Family’ de juiste toon tussen humor en zinnige dingen vertellen over het adoptieproces. Een film met een lach en een traan, ideaal voor een gezellige avond op de zetel.
 
Regie: Sean Anders
Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne en Octavia Spencer
 
‘Instant Family’ is tot 29 september 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.