Welke clubs nemen een optie op de groepsfase van de UEFA Champions League?

Sport | Woensdag komen nog eens zes clubs in actie in de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Wie zet een eerste stap richting de vetpotten van het kampioenenbal? Je kan de drie wedstrijden live volgen op Proximus Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws


De Griekse vice-kampioen Olympiakos Piraeus neemt het in de eerste wedstrijd op tegen het Russische Krasnodar. Olympiakos is het team van de voormalige Franse international Mathieu Valbuena. Het schakelde in de vorige ronde Medipol Basaksehir uit. Krasnodar stuntte door de Portugese vicekampioen Porto uit te schakelen. Na de 0-1 nederlaag in eigen huis ging het met 2-3 winnen in het Estádio Dragão.

In het andere duel staan de Young Boys uit het Zwitserse Bern tegenover Rode Ster Belgrado. De Servische kampioen schakelde in de vorige ronde FC Kopenhagen uit na penalty's, de Zwitserse kampioen was rechtstreeks geplaatst voor deze play-offronde.

Ook Dinamo Zagreb en Rosenborg maken nog steeds kans op een plek in de groepsfase van de Champions League. De Kroatische kampioen schakelde in de vorige ronde Ferencvaros uit, het Noorse team van Nicklas Bendtner haalde het van Maribor.

UEFA Champions League Play-offs
Woensdag 20u50
Olympiakos Piraeus - Krasnodar (Proximus Sports 1 of via de livestream)
Young Boys - Rode Ster Belgrado (Proximus Sports 2 of via de livestream)
Dinamo Zagreb - Rosenborg (Proximus Sports 3 of via de livestream)

De UEFA Champions League is integraal te bekijken via de kanalen van Proximus Sports. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top