Mag Club Brugge blijven dromen van de Champions League?

Sport | Club Brugge speelt dinsdagavond zijn heenwedstrijd in de derde kwalificatieronde van de UEFA Champions League tegen Dinamo Kiev. Kan het team van Philippe Clement de goede seizoensstart doortrekken op het Europese toneel? Je kan de wedstrijd live volgen op Proximus Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Club Brugge begon met een zes op zes aan het nieuwe seizoen en pakte afgelopen weekend nog stevig uit met een 6-0 zege tegen STVV. Nieuwkomer David Okereke deed met twee doelpunten opnieuw zijn duit in het zakje en ook debutant Percy Tau vond meteen de weg naar de netten. Ondanks het vertrek van Wesley, Danjuma, Nakamba en Denswil lijkt het dus wel snor te zitten bij blauwzwart. Ook met doelman Simon Mignolet deed het een toptransfer: mogelijk kan de Rode Duivel dinsdag al zijn debuut maken bij Club.

Ook tegenstander Dinamo Kiev begon met zes op zes aan de Oekraïnse competitie en pakte de Supercup tegen Shakhtar Donetsk. Sterspeler bij Kiev is het 21-jarige toptalent Viktor Tsygankov en ook de Spaanse spits Fran Sol, die deze zomer overkwam van het Nederlandse Willem II, is een man om in de gaten te houden. Kan Club Brugge met een goede uitgangspositie een optie nemen op de Europese droom?

Inzet van het duel is een plekje in de play-offs van de Champions League tegen de winnaar van het duel tussen Basel of Linz. Bij uitschakeling wacht het vangnet van de Europa League.

UEFA Champions League
Derde kwalificatieronde
Dinsdag 20u30
Club Brugge - Dinamo Kiev (Proximus Sports 1 of via de livestream)

De UEFA Champions League is integraal te bekijken via de kanalen van Proximus Sports. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top