Steven Soderberghs ‘Logan Lucky’, nu in Movies & Series!

Films | ‘Logan Lucky’ is een spannende, plezierige heistmovie van Steven Soderbergh, met een cast om u tegen te zeggen. Nu gratis te bekijken voor de abonnees van de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na ‘Behind the Candelabra kondigde regisseur Steven Soderbergh aan dat hij geen films meer zou maken, maar het filmvirus kreeg hem toch weer te pakken. Gelukkig maar!

Na vier jaar afwezigheid keerde Soderbergh terug naar het witte doek met ‘Logan Lucky’, een amusantezwierig geregisseerde en fris vertolkte heist movie. 

De film volgt Jimmy en Clyde Logan, twee broers uit een familie die wordt achtervolgd door ongeluk. Jimmy zag een sportcarrière aan zich voorbijgaan door een beenblessure, Clyde verloor een arm op het slagveld in Irak. Jimmy’s ex denkt er dan ook nog eens aan om met zijn dochter naar een andere staat te verhuizen. Kommer en kwel dus, maar de broers-Logan zijn vastbesloten de vloek op de familie te keren. Ze plannen een overval op Charlotte Motor Speedway, tijdens de drukste NASCAR-race van het seizoen. Dat loopt uiteraard niet allemaal als gepland…



‘Logan Lucky’ is een spannende en plezierige film met een absolute sterrencast, aangevoerd door Channing Tatum. Verder zie je onder meer Adam Driver, Daniel Craig en Katie Holmes.
 
‘Logan Lucky’ is nu te bekijken met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.

Nog geen abonnement? Om Movies & Series te kunnen bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen. Movies & Series is inbegrepen in het Tuttimus pack.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top