Deze films geven je een instant vakantiegevoel

Films | De Belgische zomer staat niet altijd garant voor zonnige dagen en zwoele temperaturen. Maar niet getreurd. Je kan het zomergevoel zelf maken en je woonkamer vullen met zon door naar een vrolijke, zomerse film te kijken. Van muzikale komedies gefilmd op zonnige locaties tot films over zomerse romances… Check onze 10 favoriete films om de vakantie tot bij jou te brengen.

Door MF

Deel dit nieuws

Vacation

Een film die letterlijk ‘vakantie’ heet, moet wel zin geven om op reis te gaan, toch? In deze film gaat het vooral om de hilarische avonturen die de familie Griswold ondergaat. Zo rijden ze Amerika door in een bedenkelijke Albanese huurauto, maakt de vader ruzie met de politie, baden ze in een vijver vol uitwerpselen (denkend dat het een natuurlijke waterbron is) en gaan de twee zonen constant met elkaar in de clinch op de achterbank.

Lach mee met de absurde situaties en bekijk de film via Proximus Pickx On Demand, beschikbaar tot 02/07/2020. 

Mamma Mia!

Van 'Dancing Queen' tot 'Voulez-vouz', 'Chiquitita' en de ultieme feelgood song: 'Mamma Mia'. De muzikale komedie nodigt uit tot meezingen en -dansen met alle hits van ABBA. Daarnaast is het ook een hartverwarmend verhaal, waarbij Sophie (Amanda Seyfried) op zoek gaat naar haar vader. En dat alles in een prachtige setting: het kleurrijke en zonovergoten Griekenland.

Een topper om deze zomer te bekijken via Proximus Pickx On Demand, nog beschikbaar tot 16/04/2020. 

Magic In The Moonlight

Colin Firth en Emma Stone laten zich van hun meest romantische én magische kant zien. Stanley (Firth) is een bekende illusionist die de helderziende Sophie (Stone) moet ontmaskeren. Hij reist naar de Franse Cote d’Azur om haar te observeren en aan verschillende vragenvuren te onderwerpen. Hij brengt heel wat tijd met haar door en er ontstaat een band. Laat je betoveren door het zuiden dankzij de vele beelden van uitgestrekte landschappen, Franse dorpjes en rotsachtige baantjes.

De film is nog tot 05/10/2019 te bekijken via Proximus Pickx On Demand. 

Midnight In Paris

Owen Wilson speelt Gil, een schrijver die met zijn verloofde in Parijs is voor zaken. Gil wordt verliefd op de stad, maar kampt tegelijk met moeilijkheden om zijn boek af te werken. Maar wanneer hij na middernacht in een aparte buurt van Parijs belandt en al zijn helden uit de jaren ’20 ontmoet, verandert zijn wereld en zijn visie op zijn boek. Een film die je alle pittoreske, romantische, gezellige en nostalgische buurten van de lichtstad leert kennen.

Bekijk de film nog tot 12/10/2019 via Proximus Pickx On Demand. Wedden dat je meteen je citytrip erheen boekt?  

Destination Wedding

Twee vreemden (Winona Ryder en Keanu Reeves) ontmoeten elkaar op de luchthaven, wachtend op hun vlucht naar Paso Robles in Californië. Ze raken aan de praat en ontdekken dat ze op weg zijn naar hetzelfde huwelijksfeest. Tijdens het weekend spenderen ze steeds meer tijd met elkaar. Ondanks hun meningsverschillen en stomende discussies zijn ze toch best aangetrokken tot elkaar. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar.

Reis met hen mee en bekijk de film nog tot 15/09/2019 via Proximus Pickx On Demand.   

Bienvenue Chez les Ch’tis

Deze Franse film gaat over een postbediende, Philippe, die wordt overgeplaatst naar Noord-Frankrijk. Hoe kan een film over het noorden van Frankrijk je zomers gevoel nu versterken, denk je? Wel, de film gaat precies over dit vooroordeel. Philippe ontdekt dat het noorden nog zo slecht niet is om te leven en amuseert zich kostelijk. Een hilarische film die je zal doen schaterlachen en een beetje zal doen wegdromen over het deeltje Frankrijk waar wij aan grenzen.

Nog tot 26/10/2019 op Proximus Pickx On Demand te bekijken. 

Baywatch

Zon, zee, strand en knappe redders. Meer is er niet nodig om deze film te verkopen, toch? Zac Efron, Dwayn ‘The Rock’ Johnson, Priyanka Chopra en Alexandra Daddario geven het beste van zichzelf in de spetterende film. De remake van de populaire serie uit de jaren ’90 laat je wegdromen van het strand én de rode redders die elke dag de zeeheld uithangen. 

Bekijk ‘m nog tot 09/06/2020 via Proximus Pickx On Demand.  

To Rome With Love

Vier koppels beleven het dromerige Rome op hun eigen manier. De ene komt er personages tegen die hem een hele nieuwe wereld laten zien. De andere komt in de verleiding door een toevallige ontmoeting. Maar allemaal voelen ze wat Rome te bieden heeft en hoe de Italiaanse stad je kan meeslepen in eender welk avontuur.

Dompel je onder in de historische stad en bekijk de film nog tot 04/01/2020 via Proximus Pickx On Demand. 

Night Train To Lisbon

De Zwitserse professor Raimund Gregorius redt een dame die op het punt staat van een brug te springen. Ze gaat verder met haar leven, maar laat haar jas achter waarin zich een boek en een treinticket naar Lissabon bevinden. De professor beslist om naar Lissabon te reizen om meer te weten te komen over de dame en het boek uit haar jas, waar hij zeer gehecht aan geraakt is. Ontdek samen met hem het Lissabon van nu en van vroeger.

Nog tot 02/11/2019 beschikbaar via Proximus Pickx On Demand. 

Free Solo

Alex Honnold is een professionele Amerikaanse rotsklimmer. Zijn grootste passie is ‘free solo’ klimmen, oftewel alleen en zonder beveiliging van touwen of een harnas. De film 'Free Solo' is de documentaire over zijn grootste en gevaarlijkste uitdaging: de El Capitan beklimmen, een verticale rots van 914 meter in Yosemite National Park. Wie fan is van de klimsport en tegen een stootje adrenaline kan, moet deze documentaire van Jimmy Chin zeker bekijken. Je mond valt ervan open!

Bekijk ‘m nog tot 29/09/2019 via Proximus Pickx On Demand. 

Nog steeds vakantiekriebels in de buik?

Dan hebben we nog enkele andere zomerse films in petto, zoals 'Ramen Shop' (beschikbaar tot 03/10/2019) en 'Jurassic World' (tot 18/06/2020). En geniet vooral van de zomer, of het nu een tikje regenachtig of stralend weer is!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top