Deugnieterij en dolle fratsen met Pippi Langkous in de Studio 100 GO Pass!

Kids | Een deugniet met rode vlechtjes, gekke kousen, een onvoorstelbare portie kracht én deugnieterij voor tien: Pippi Langkous! Met de Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx kun je nu genieten van de film 'Pippi gaat van boord'!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie kent Pippi Langkous niet? Ze is de dochter van Kapitein Langkous en de uniekste meid ter wereld: sterker dan een bodybuilder, slimmer dan de meeste volwassenen. En het beste van al? Ze blijft zo lang wakker als ze zelf wil! Tijd genoeg voor dolle fratsen en heerlijke avonturen dus!
 
In ‘Pippi gaat van boord’ besluit Pippi om toch niet met haar vader op reis te gaan en met een tas vol gouden munten terug te keren naar Villa Kakelbont. Als het winter wordt, is iedereen druk bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. Zo ook Pippi, die voor haar vrienden een prachtig kerstfeest wil organiseren.
 
Heeft jouw kroost wel zin in leuke Pippi-fratsen? ‘Pippi gaat van boord’ is nu te bekijken met de Studio 100 GO Pass, zowel via de decoder als via de app.
 
Meer info over de Studio 100 GO Pass vind je hier. Wil je meer informatie over de tv-opties van Proximus Pickx? Klik hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top