Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie en horror ... voor elk wat wils dus. Het is misschien terrasjesweer, maar niets belet je om je met een koel drankje en de ventilator op volle kracht voor je tv te installeren en te genieten van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Untogether

Andrea heeft haar heroïneverslaving overwonnen en poogt het nu te maken als auteur. Ze begint een affaire met de succesvolle schrijver Nick die de vrouwen en het geld maar hoeft uit te kiezen. Intussen krijgt de relatie tussen Andrea's zus Tara en diens oudere vriend Martin een flinke knauw wanneer Tara zich aangetrokken voelt tot een charismatische, maar nog veel oudere rabbi.

Drama van Emma Forrest, met Jamie Dornan, Jemima en Lola Kirke, Billy Crystal en Jennifer Grey  

Untogether
is vanaf 15 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Peterloo

Mike Leighs ambitieus historisch epos 'Peterloo' beitelt een nare episode uit de Britse geschiedenis in steen en levert zo zijn kritiek op de huidige politieke (wan)toestanden. Op 16 augustus 1819 komen meer dan 60.000 uitgehongerde en uitgebuite plattelandswerkers en arbeiders samen op St. Peter's Field in Manchester. Ze willen een verbetering van het kiesstelsel, dat hen verhindert te stemmen, en een intrekking van de Corn Laws. Wanneer soldaten de leider van de opstand, radicaal redenaar Henry Hunt, proberen te arresteren, loopt de oorspronkelijk vreedzame betoging uit de hand en bestormt de cavalerie de demonstranten. 18 mensen komen om en honderden raken gewond. Het bloedbad wordt Peterloo gedoopt, als bittere verwijzing naar de Slag bij Waterloo enkele jaren voordien.

Met een mozaïek aan standpunten en personages creëert boegbeeld van Brits sociaal realisme Mike Leigh een rijke representatie van het Peterloo-bloedbad. Door zijn expliciet retorische stijl schenkt de film een stem aan alle betrokken partijen - van de royals tot de rebellen - maar is desalniettemin vooral een eerbetoon aan het volk. De film haalt zijn kracht niet uit epische gevechten of tragische sterfscènes, maar uit een fascinerende detaillering, zowel in de historisch accurate sets en kostuums als in de portrettering van de vele personages.

Historisch drama van Mike Leigh, met Rory Kinnear, Maxine Peake en Neil Bell

Peterloo
is vanaf 16 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Front Runner

The Front Runner gaat over de opkomst en ondergang van de Amerikaanse politicus Gary Hart. Senator Gary Hart wordt beschouwd als koploper in de race voor de Democratische presidentiële nominatie in 1988. Maar na onthullingen over een buitenechtelijke affaire met actrice Donna Rice valt Hart af in de race, waarna Michael Dukakis de Democratische nominatie voor het presidentschap wint. Dukakis wordt in de verkiezingen echter verslagen door George H.W. Bush.

Biografisch drama van Jason Reitman, met Hugh Jackman, Vera Farmiga en Kaitlyn Dever

The Front Runner
is vanaf 17 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Arctic

Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool, wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. Een onverwachte gebeurtenis maakt dat hij zijn geïmproviseerde kamp moet verlaten om een levensgevaarlijke reis door onbekend terrein aan te vatten.
 
Drama van Joe Penna, met Mads Mikkelsen en Maria Thelma Smáradóttir

Arctic
is vanaf 18 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Escape Plan 3: The Extractors

De dochter van een machtige zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt op een routine losgeldaffaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen, ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.

Actiethriller van John Herzfeld, met Dave Bautista, Sylvester Stallone en Jaime King

Escape Plan 3: The Extractors
is vanaf 18 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Poison Rose

Carson Phillips is een ex-footballspeler en privédetective met een zwak voor vrouwen in nood. Hij neemt in Galveston, Texas een verdwijningszaak aan die gaandeweg een complex spinnenweb vormt van misdaden, verdachten en gevonden lichamen. Wanneer zijn dochter verdacht wordt, moet hij zich haasten om haar onschuld te bewijzen. Tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar loopt hij zijn jeugdliefde Jayne weer tegen het lijf en worden de geheimen van de lokale inwoners onthuld.

Thriller van Francesco Cinquemani, George Gallo en Luca Giliberto, met John Travolta, Morgan Freeman en Famke Janssen

The Poison Rose
is vanaf 18 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Prodigy

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien, waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt.

Horrorthriller van Nicholas McCarthy, met Jackson Robert Scott, Taylor Schilling en Peter Mooney

The Prodigy
is vanaf 18 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top