Een dosis verbeelding en magie? Daarvoor zit je helemaal goed met Mary Poppins Returns. Bekijk hier een making-of en laat je betoveren door deze prachtige film! Nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Mary Poppins is terug, en hoe. In de betoverende film ‘Mary Poppins Returns’ schiet ze de familie Banks na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte supernanny die van elke taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack (Lin-Manuel Miranda) is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven in de straten van Londen brengt.

Een prachtige, betoverende film over de kracht van verbeelding. In de cast zie je onder meer Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Emily Mortimer, Julie Walters, Colin Firth en Ben Whishaw.
 
Bekijk hier een making-of en laat regisseur Rob Marshall, Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda en Meryl Streep je overtuigen van de magie in deze film.
 
‘Mary Poppins’ is tot 27 juli 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?