Bekijk hier een making-of van Halloween, David Gordon Greens vervolg op de originele slasher movie. Met Jamie Lee Curtis en James Jude Courtney. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Veertig jaar na de originele Halloween-film van John Carpenter komt regisseur David Gordon Green met een direct vervolg op de slasher movie.
 
Michael Myers (James Jude Courtney) zit na zijn terreurdaden van 1978 als veertig jaar vast in een gesloten psychiatrische instelling. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), het slachtoffer dat hem destijds ontsnapte, heeft haar trauma na al die jaren niet kunnen verteren en leeft in absolute paranoia voor haar boeman. Zwaarbewapend. In een blokhut, met een ingerichte schuilkelder. Haar dochter Karen (Judy Greer) heeft gebroken met haar moeder en probeert met haar man en tienerdochter een normaal leven te leiden. Wanneer twee podcastmakers het verhaal van de psychopaat en zijn slachtoffer willen vastleggen, wakkert het monster in Meyers weer op en wordt Laurie’s nachtmerrie werkelijkheid…

In de cast zie je onder meer Jamie Lee Curtis, James Jude Courtney, Andi Matichak en Judy Greer.

In deze making-of vertellen Jamie Lee Curtis, James Jude Courtney, regisseur David Gordon Green én John Carpenter je alles over ‘Halloween’.

‘Halloween’ is tot 7 juli 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.