Lachen met Catastrophe, binnenkort op BBC First!

Series | Binnenkort op BBC First: de Britse relatiekomedie 'Catastrophe'. In de serie draait het om de perikelen van een Ierse leerkracht (Sharon Horgan, Divorce, Pulling) en een Amerikaanse reclamemaker (Rob Delaney, Deadpool 2, Jimmy Kimmel Live!, Conan) terwijl ze proberen een onenightstand te laten overlopen in een echte relatie… vanwege een ongeplande zwangerschap.

Door Pickx

Deel dit nieuws


Temidden van een hoop ongeplande wendingen doen Rob en Sharon er alles aan om de situatie in de hand te houden. Terwijl ze er niet in slagen om verliefd te worden, moeten ze er nog verschrikkelijke vrienden bij nemen (Ashley Jenson, Extras, Ugly Betty), net als een excentrieke moeder in Boston (Carrie Fisher, Star Wars). Hun leven wordt almaar ingewikkelder, maar Rob en Sharon doen hun best om de woelige wateren te overleven. Catastrophe begint op 17 juli met een dubbele aflevering. Voor de allereerste keer zal de eerste aflevering ook online te zien zijn, op de blog van BBC First, vanaf donderdag 11 juli.

Ook de dramareeksen Summer Of Rockets, over de Koude Oorlog, en Come Home, over een vrouw die haar gezin verlaat, zijn binnenkort te zien op BBC First.

Catastrophe is vanaf woensdag 17 juli om 21u00 te zien op BBC First
BBC First HD is beschikbaar op kanaal 26 in Vlaanderen en kanaal 276 in Brussel in de tv-bundel Entertainment Channels en Family op TV van Proximus.

Meer weten over TV van Proximus?

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top