K3 bestaat twintig jaar en dat werd gevierd met een grote verjaardagsshow! Een nieuwe wervelende K3-show, helemaal in het teken van de feestelijkheden. Kon je er niet bij zijn? Vanaf zaterdag 22 juni is de show exclusief bekijken met de Studio 100 GO Pass!

20 jaar K3

In 2019 is het exact twintig jaar geleden dat de hit ‘Heyah Mama’ werd uitgebracht door K3, toen nog met Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen: niet alleen zijn ze tweemaal van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderhartjes doen smelten met hun liedjes.

Tijd voor een bijzonder feestje dus! Het Studio 100 Pop-Up Theater werd het decor voor een gloednieuwe K3-show, die helemaal in het teken stond van twintig jaar K3.

Kon jij er niet bij zijn? Vanaf zaterdag 22 juni, nog vóór de release van de dvd, is de show exclusief te bekijken met de Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx!

Wat mag je verwachten?

Een wervelend spektakel, waarin Hanne, Marthe en Klaasje moeiteloos de ene hit na de andere aan elkaar rijgen. Alle grote meezingers passeren de revue!

Naast de bekende muziek zorgden ook de dansers, de rijdende tribunes én het indrukwekkend decor voor een feestelijk totaalspektakel. Acht gigantische ledschermen rijden de hele show heen en weer over het podium. Zo kan het decor in een wip omgetoverd worden van een levensgroot cadeau in een hippe rollerdisco.

Studio 100 GO Pass

De Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx heeft een aantal exclusieve voordelen. Voor 5,95 euro per maand kun je downloaden wat je wil voor onderweg. En je hoeft je geen zorgen te maken over reclame en in-app aankopen, want die zijn er niet.

Benieuwd? Meer info vind je hier.
 
Meer info over het aanbod van Proximus Pickx voor kinderen? Klik hier!