Te gekke beestjes die praten, plezier maken en je kind iets bijleren over vriendschap

Kids | Op regenachtige dagen of tijdens een hittegolf kunnen je kinderen misschien niet buitenspelen met vriendjes, maar dat betekent niet dat ze niets kunnen leren. Een hartverwarmende animatiefilm kan je zoon of dochter veel bijleren over vriendschap en moed. En als er dan nog eens grappige beestjes in voorkomen, is je kind helemaal verkocht! Zet de popcorn alvast klaar voor deze grappige en leerrijke films met beestjes.

Door MF

Deel dit nieuws

How To Train A Dragon/Hoe tem je een draak

In de film leeft Hikkie in een Vikingstam waar draken doden een sport is. Maar de jongen sluit vriendschap met een draak, Tandloos, die er een beetje anders uitziet. Wanneer Hikkie een ongeluk heeft, ziet hij er ook anders uit, maar lijkt hij tegelijk meer op zijn vriend de draak. Samen met Tandloos overtuigt hij zijn volk dat draken vriendelijke wezens zijn. Bekijk deze film nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Alvin and the Chipmunks

Drie kleine eekhoorntjes kloppen aan bij een waardeloze liedjesschrijver. Ze vragen onderdak en in ruil… zingen ze en helpen ze hem een hit te schrijven! De drie deugnieten halen bakken kattenkwaad uit, maar doen alles uit liefde voor hun ‘vader’, Dave. Ze ontdekken de nare kanten van de faam en ontmoeten vrouwelijke eekhoorntjes die ook zingen. Een film boordevol knotsgekke avonturen dus. Bekijk deze film nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Baas in eigen bos

Een tamme beer leeft een rustig leven bij een oud vrouwtje, maar wanneer hij verdwaalt, is hij ver van huis. Hij ontmoet een gek hert, met één gewei, dat hem wil helpen, maar eigenlijk niet de slimste is. De beer en het hert trekken samen door de wilde natuur en ontmoeten heel wat nieuwe dierenvriendjes. Bekijk deze film nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Angry Birds

Wie kent ze niet, de lichtontvlambare vogeltjes uit het gelijknamige spel ‘Angry Birds’. In de film volgen we de gekleurde vogels die op een vogeleiland leven. De hoofdpersonages zijn anders dan de rest… ze worden namelijk heel snel boos. Maar wanneer hun eieren worden gestolen door varkens, komt hun boosheid van pas om hun dierbare bezittingen terug te winnen. En daar is heel wat moed voor nodig. Bekijk deze film nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!
 

Paddington

Beertje Paddington, met zijn warme blauwe jas en rode regenhoed, komt terecht in Londen en vindt een nieuwe familie. Omdat hij toch wat anders is, moeten de kinderen van het gezin en de buurt nog wat wennen aan de bruine beer. Maar omdat Paddington zo lief is en iedereen helpt, wordt hij al snel vriendjes met iedereen. Bekijk deze film nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

My Little Pony

De gekleurde pony’s van het gelijknamige speelgoed leven in een wereld vol zingende en dansende pony’s. Wanneer een slecht paard hun geliefde stad wil overnemen, gaan de hoofdpersonages op avontuur om hem tegen te houden. Hun reis zit boordevol moed, magie en vriendschap. Bekijk deze film nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Zootopia

Een klein konijn wil poltieagente worden. Hoewel de andere dieren niet geloven dat ze het kan, behaalt ze toch haar diploma. Tijdens haar eerste opdracht moet ze meteen op één dag tijd een mysterie oplossen en moet ze samenwerken met een sluwe vos. Ze leert hoe ze moet doorzetten en bewijst iedereen dat ze sterk en slim is, ook al is ze maar een klein konijntje. 
 

Christopher Robin

Wie kent de ronde, gele teddybeer met zijn rode shirt niet? Winnie de Poeh leeft nog steeds in het Honderd Bunderbos met zijn vriendjes, maar Janneman Robinson is intussen volwassen geworden en is zelf vader. Wanneer Janneman zijn knuffelbare vriendjes opnieuw tegekomt, helpen ze elkaar wanneer het nodig is. Want daar zijn vrienden voor.  

Sing

In 'Sing' mogen alle dieren meedoen aan een zangwedstrijd. De ene kan al wat beter zingen dan de andere, maar alle dieren hebben dezelfde ambitie: hun passie voor muziek aan de wereld tonen. Van een werkende varkensmoeder die tot nu toe enkel in haar keuken zong tot een rebelse aap die wil zingen, maar van zijn criminele vader niet mag. De dieren steunen elkaar en moedigen elkaar aan om van de plankenkoorts af te geraken en een zingende ster te worden.  

Nu te bekijken op Proximus TV

Laat je kinderen genieten van de mooiste dierenfilms. Nu nieuw beschikbaar op Proximus TV: 'How To Train Your Dragon 3', 'Maya de bij: de honingspelen', 'Alvin and the Chipmunks 1, 2 & 3', 'Baas in eigen bos', 'Angry Birds', 'Paddington 2' en 'My Little Pony'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top