Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (14 juni)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie en mystery... voor elk wat wils dus. Ook al zijn we intussen in de zomermaand juni aanbedland, de aprilse grillen zijn nog absoluut niet uitgeraasd. Wat houdt je dan tegen om je toch maar knus onder een dekentje te installeren voor je tv.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Ladies in Black

In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze neemt een vakantiebaan aan in een warenhuis waar ze zij aan zij naast een groep vrouwen werkt. Het is daar dat Lisa een nieuwe wereld ontdekt, haar metamorfose in gang zet en haar beschutte jeugd achter zich laat.

Komisch drama van Bruce Beresford, met Julia Ormond, Angourie Rice en Rachael Taylor

Ladies in Black
is vanaf 7 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Emma Peeters

Emma Peeters staat op het punt om 35 te worden. Al jaren probeert ze in Parijs tevergeefs door te breken als actrice. Om toch iets van haar leven te maken, beslist ze zelfmoord te plegen. Ze prikt de datum de week daarna, op haar verjaardag. Toevallig ontmoet ze Alex Bodart, een lichtjes bizarre uitvaartverzorger die haar hulp wil bieden... of ze dat nu leuk vindt of niet.

Romantische komedie van Nicole Palo, met Monia Chokri, Stéphanie Crayencour, Fabrice Adde en Andrea Ferreol

Emma Peeters
is vanaf 11 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Green Book

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een buitenwipper (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali) die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse buitenwipper die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende 'blanke' staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden ze geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Biografisch drama van Peter Farrelly, met Viggo Mortensen, Mahershala Ali en Linda Cardellini

Green Book won dit jaar de Oscar voor 'Beste Film' en 'Beste Mannelijke Bijrol ( Mahershala Ali). Green Book kreeg ook vijf nominaties bij de Golden Globes en wist er daarvan ook drie te verzilveren, met name in de categorieën 'beste scenario', 'beste film – musical of comedy' en 'beste mannelijke bijrol' (Mahershala Ali). De film won ook de People's Choice Award op het Toronto Film Festival.

Green Book is vanaf 12 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Pickings

Jo Lee-Haywood is een alleenstaande moeder en eigenares van een bar in een wijk. Ze heeft jarenlang geprobeerd te ontsnappen aan haar gewelddadige verleden. Op een dag willen een lokale gangster en zijn bende handlangers het etablissement beroven. Jo wordt gedwongen haar innerlijke demonen weer onder ogen te zien en tot het uiterste te gaan om haar familie en haar bezittingen te beschermen.

Misdaadfilm van Usher Morgan, met Michelle Holland, Lily Brooks O'Briant en Reese Grande

Pickings
is vanaf 13 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Hollow Point

De charismatische Hank Cormac is een advocaat en burgerwacht die een team van misdaadbestrijders leidt. Het team voert tegen de criminelen die hun stad teisteren een privéoorlog. Wanneer de vrouw en dochter van dokter Nolan Cooray worden gedood bij een vuurgevecht, blijkt het juridische systeem te falen. Nolan sluit zich aan bij Hank en zijn crew om wraak te nemen.

Actiefilm van Daniel Zirilli, met Luke Goss, Dilan Jay en JuJu Chan

Hollow Point
is vanaf 13 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Don't Go

Ben Slater verhuist met zijn vrouw Hazel naar een klein stadje aan het strand in Ierland. Ben is kapot van de dood van zijn dochter in een vreselijk ongeluk. Hazel begint te vrezen voor de geestelijke gezondheid van haar man als hij levendige, mysterieuze dromen begint te krijgen over zijn verloren dochter. Ben is ervan overtuigd dat hij haar terug kan brengen door een terugkerende droom.

Mysteryfilm van David Gleeson, met Stephen Dorff, Melissa George en Simon Delaney

Don't Go
is vanaf 14 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top