Studio 100 Zomerfestival, met Marie Verhulst en James Cooke!

Kids | De zomervakantie wordt dit jaar afgesloten met een groot feest, want op 31 augustus vindt de eerste editie van het Studio 100 Zomerfestival plaats!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomer wordt dit jaar feestelijk afgesloten met de eerste editie van het Studio 100 Zomerfestival. Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus in provinciaal Domein De Schorre in Boom.

Tijdens dit nagelnieuwe festival kunnen festivalgangers genieten van optredens van K3, Samson & Gert, Mega Mindy, Piet Piraat, Maya de Bij, Bumba, Campus 12, Wilko & Keelin van Nachtwacht en nog vele anderen. Ook Baba Yega, het jongste lid van de grote Studio 100-familie, zal erbij zijn.

De presentatie is in handen van Studio 100 TV-gezichten Marie Verhulst én James Cooke. 



Naast de optredens zijn er verrassende animaties voor groot en klein: meet & greets met de Studio 100-helden, springkastelen, heel veel lekkers en nog zoveel meer.
 
Sluit samen met al jouw Studio 100-vrienden de zomer af tijdens het eerste Studio 100 Zomerfestival! Kom op zaterdag 31 augustus vanaf 10u naar het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom en maak er een onvergetelijke middag van!
 
Studio 100 Zomerfestival
Zaterdag 31 augustus vanaf 10u
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom

Tickets & info via
www.studio100.com

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top