‘Jij bent mijn Gigi’, de nieuwe zomersingle van K3

Kids | De zomer komt eraan, en daar hoort een nieuwe K3-single bij. Met een romantische setting en veel zomerse vibes!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jij bent mijn Gigi’, zingt K3, over een jongen die verliefd is. Elke zomeravond zingt hij onder het raam van het meisje van zijn dromen een liefdesliedje en hoopt hij zo haar hart te winnen…



Na Heyah Mama 2.0 en Land van de Regenboog is Jij bent mijn Gigi het derde nummer van de nieuwe cd ‘K3 Dromen’, die uitkomt op 15 november 2019.

De clip van ‘Jij bent mijn Gigi’ werd opgenomen in Torgny, in de Belgische provincie Luxemburg. De meest zuidelijke plaats van België en héél pittoresk!

K3 vertelt zelf waar hun nieuwe nummer over gaat: “Jij bent mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje. Elke zomeravond zingt hij onder haar raam een liefdesliedje en hoopt zo haar hart te winnen. Hij is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’ Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. Hoewel Gigi enkel oog heeft voor dat ene meisje, viert de hele stad feest als hij weer aan het zingen gaat!”

Zingt en danst jouw kroost graag mee met Hanne, Marthe en Klaasje? Met de Studio 100 GO Pass heb je toegang tot alle liedjes en muziek en clips van K3!

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top