Bekijk hier een making-of van First Man, een geweldige biopic over astronaut Neil Armstrong. Te huur in de Op aanvraag-catalogus!

Damien Chazelle, de regisseur van Whiplash en La La Land, waagt zich met First Man aan een grootse biopic over astronaut Neil Armstrong, de Amerikaan die in 1969 als eerste een voet op de maan zette.

First Man werpt een blik achter de coulissen van de NASA en de gevaarlijke tests en missies die werden uitgevoerd in de aanloop naar de maanlanding. Luchtvaartingenieur Neil Armstrong verloor gaandeweg heel wat collega’s, en dat liet zo zijn sporen na. Naast de sensatie en het geweld van de ruimtereizen schetst de film ook een aangrijpend portret van Armstrong en zijn gezin.

First Man is een prachtige biopic met (Oscar-winnende) sensationele beelden, én een subtiel drama. In de hoofdrol zie je een sterke Ryan Gosling, en verder hebben onder meer Claire Foy, Jason Clarke en Kyle Chandler een rol.

In deze making-of vertellen regisseur Damien Chazelle, Ryan Gosling en Claire Foy waarom je deze film zeker gezien moet hebben.
 
‘First Man’ is tot 21 juni 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?