Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (6 juni)

Films | Zin in een gezellige filmavond, en niks interressants op tv? Deze films worden de komende dagen toegevoegd aan onze Op aanvraag-catalogus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Of je nu zin hebt in actie en avontuur, een portie romantiek of sciencefcition, er is voor elk wat wils. Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening en blader door het aanbod.

Hieronder vind je alvast een overzicht van de nieuwe aanwinsten voor de komende week.


My Secret Valentine

Een jonge vrouw volgt de krijtbordadviezen van een mysterieuze klusjesman in het huis van haar familie, wanneer een gladde makelaar plannen heeft om de geliefde wijngaard van haar vader te kopen…



Een romantische komedie van Bradley Walsh met Lacey Chabert, Andrew W. Walker en Peter MacNeill. Vanaf 1 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

Nurejev

Deze boeiende en aangrijpende documentaire brengt het buitengewone leven van Rudolf Nureyev in beeld, de beroemde mannelijke danser die uitgroeide tot popcultuuricoon van zijn tijd.

De documentaire schetst de periode tussen het eenvoudige begin van zijn carrière tot het moment dat Nurejev overliep naar het Westen, een gebeurtenis die de wereld choqueerde. De film geeft een beeld van de man zelf, maar ook van de tijd waarin hij leefde, met aandacht voor de politieke spanningen tussen Rusland en het Westen.



Een documentaire van David en Jacqui Morris, vanaf 2 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

I Am Duran

Roberto Durán is een bokslegende, een titanenfiguur die vijf decennia lang tot de meest entertainende, controversiële en beste boksers ooit behoorde. De Panamese bokser, bijgenaamd De Handen van Steen, werd kampioen in vier verschillende gewichtsklassen. I Am Durán vertelt zijn verhaal, onlosmakelijk verweven met het verhaal van een natie.



Een documentaire/biografie van Mat Hodgson met Robert De Niro, Mike Tyson en Oscar De La Hoya. Vanaf 3 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

Can You Ever Forgive Me?

‘Can You Ever Forgive Me’ vertelt het waargebeurde verhaal van succesvolle biografe Lee Israel. In de jaren 70 en 80 verdient Israel haar geld met biografieën over onder meer Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Als ze uit de smaak valt en haar boeken niet langer gepubliceerd krijgt, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden, opgehitst door haar loyale vriend Jack.

De film is een bewerking van de memoires ‘Can You Ever Forgive Me?’ van Lee Israel.



Biografisch drama van Marielle Heller met Melissa McCarthy, Richard E. Grant en Julie Ann Emery. Vanaf 3 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

Miss Bala

Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.



Actie/drama van Catherine Hardwicke met Gina Rodriguez, Anthony Mackie en Aislinn Derbez. Vanaf 4 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

Doubles Vies

‘Doubles Vies’ speelt zich af in het Parijse uitgeversmilieu. Alain, een succesvolle uitgever en Léonard, auteur, hebben beiden de leeftijd van de midlifecrisis bereikt en kunnen bovendien maar moeilijk om met de modernisering in de literaire wereld. Alsof dat nog niet genoeg was, verloopt het thuis niet goed met hun echtgenotes. Hierop besluiten de vrienden hun plaats in de samenleving, met diens nieuwe regels, opnieuw op te eisen.



Satirische komedie van de Franse regisseur Olivier Assayas met Juliette Binoche, Guillaume Canet en Vincent Macaigne. Vanaf 4 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Hiccup probeert zijn droom te vervullen door een vreedzame draken-utopie te creëren. Ondertussen ontdekt Toothless een ongetemde, ongrijpbare partner die ervoor zorgt dat de Night Fury vertrekt. Wanneer het gevaar thuis groter wordt en Hiccup als dorpshoofd op de proef wordt gesteld, moeten zowel draak als ruiter onmogelijke beslissingen maken om hun soort te redden.



Animatie/avontuur van Dean Deblois met in de originele versie de stemmen van Jay Baruchel, Cate Blanchett en Gerard Butler. Vanaf 5 juni te huur in de Op aanvraag-catalogus.

Peel

Peel Munter werd op zijn vijfde door zijn vader in de steek gelaten en vanaf dan in isolement opgevoed door zijn liefhebbende, maar emotioneel onstabiele en overbeschermende moeder. Het enige wat Peel ooit heeft meegemaakt, situeert zich binnen de grenzen van zijn ouderlijk huis. Na de onverwachte dood van zijn moeder is de dertigjarige Peel verloren en volkomen alleen. Zonder baan, familie of vrienden moet hij een keuze maken; leven zoals zijn moeder deed, eenzaam en onrustig, of de loop van zijn dreigende lot veranderen door uit te breken in het onbekende en geconfronteerd worden met de beproevingen van een buitenwereld die hij niet begrijpt.



Drama van Rafael Monserrate met Emile Hirsch, Jack Kesy en Shiloh Fernandez. Vanaf 5 juni in de Op aanvraag-catalogus.


At First Light

‘At First Light’ volgt Sean en Alex, die op de vlucht zijn nadat Alex in contact is gekomen met mysterieuze lichten die over de stad dwalen. Ze heeft aan dat contact bovennatuurlijke krachten overgehouden, en zowel hun familie, de politie als de overheid zitten achter hen aan. Wanneer Alex' krachten toenemen en hiermee ook het gevaar groter wordt, moet Sean beslissen of hij bij Alex blijft om mee de waarheid te achterhalen. Zijn keuze kan al dan niet zijn dood betekenen.



Drama/sciencefiction van Jason Stone met Stefanie Scott, Théodore Pellerine en Saïd Taghmaoui. Vanaf 6 juni in de Op aanvraag-catalogus.

Time Freak

Stillman is een genie in fysica die een relatie met Debbie heeft. Tot zij hem dumpt en hij ontredderd achterblijft. Hij komt op het idee een tijdmachine te bouwen om terug te keren naar de periode waar hun relatie nog intact was. Hij krijgt hierbij hulp van zijn goede vriend Evan.



Sciencefiction/romantiek van Andrew Bowler met Asa Butterfield, Sophie Turner en Skyler Gisondo. Vanaf 6 juni in de Op aanvraag-catalogus.

Werk ohne Autor

Kurt Barnert is een kunstenaar uit Oost-Duitsland. In een film die verschillende decennia bestrijkt, zien we hoe hij en zijn geliefde Ellie samen het land én Ellies tirannieke familie ontvluchten en in West-Duitsland neerstrijken. Kurts gedachten worden echter gekweld door pijnlijke herinneringen uit zijn jeugd, toen de nazi’s aan de macht waren. In zijn herinneringen ontdekt Kurt dat zijn schoonvader Carl en hij een onverwachte band met elkaar hebben.



Een film van Oscar-winnend regisseur Florian Henckel von Donnersmarck (Das Leben der Anderen) met Tom Schilling, Paula Beer en Sebastian Koch. Vanaf 6 juni in de Op aanvraag-catalogus.
 
Al deze films zijn te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Hoe een film huren uit onze catalogus?
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top