In deze making-of vertellen regisseur Eli Roth, Cate Blanchett en Jack Black je alles over ‘The House with a Clock in its Walls’. Ideaal voor wie nood heeft aan een vleugje magie, en te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

‘The House with a Clock in its Walls’ is een fantasyfilm van Eli Roth met een sterke cast: Jack Black en Cate Blanchett vertolken beiden een hoofdrol in deze film.
 
De film vertelt het verhaal van Lewis, die na het overlijden van zijn ouders naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen, en Lewis komt er al snel achter dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis … Hij wordt meegezogen in de wereld van magie en bezweringen, maar leert meteen dat er duistere krachten meespelen. Opdracht: de magische klok in het huis stoppen voordat ze de wereld verwoest.

Bekijk hier een making-of met Cate Blanchett (Florence Zimmerman), Jack Black (Jonathan Barnavelt), Owen Vaccaro (Lewis Barnavelt) en regisseur Eli Roth.
 
The House with a Clock in its Wallsis tot 14 juni 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?