De stijlvolle zwangerschap van Meghan Markle

Films | Deze lente verwachten Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje. De twee stapten op 19 mei vorig jaar in het huwelijksbootje en laten dus geen gras groeien over de gezinsuitbreiding. Of het een prinsje of een prinsesje wordt is niet bekend, maar in Groot-Brittannië is het aftellen naar de geboorte nu al begonnen. In afwachting daarvan kijken wij al even terug op de stijlvolle zwangerschap van Meghan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze lente verwachten Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje. De twee stapten op 19 mei vorig jaar in het huwelijksbootje en laten dus geen gras groeien over de gezinsuitbreiding. Of het een prinsje of een prinsesje wordt is niet bekend, maar in Groot-Brittannië is het aftellen naar de geboorte nu al begonnen. In afwachting daarvan kijken wij al even terug op de stijlvolle zwangerschap van Meghan!

Bezoek aan Australië

Het nieuws van de zwangerschap werd bekend gemaakt half oktober terwijl Harry en Meghan een bezoek brachten aan Australië. Het duo werkte er een druk programma af, al kreeg Meghan af en toe wel wat extra rust.

Recepties

Van een bol buikje was op dat moment nog niet veel te merken. Misschien maakte het paleis het nieuws wel bekend zodat Meghan op de vele recepties in Australië zonder problemen alcohol kon weigeren.

Zomerse looks

Bij hun bezoek aan Bondi Beach en Fraser Island viel Meghan Markle vooral op in haar zomerse, lange jurken. Casual jurken waarin we Kate Middelton niet snel zouden zien.

Drukke planning

Meer klassiek kwam Meghan voor de dag bij een bezoek aan een school en op de receptie van de Invictus Games in Sydney.

Invictus Games

De Invictus Games, een paralympisch sportevenement voor militairen en veteranen, zijn een initiatief van prins Harry. Samen met Meghan Markle ging hij er verschillende events bezoeken, waarop zij natuurlijk met alle aandacht ging lopen.

Tussenstop op de Fiji-eilanden

Harry en Meghan zetten hun reis daarna verder op de Fiji-eilanden waar ze na de officiële welkomstceremonie meer casual outfits aantrokken.

Bezoek aan Tonga

Ook een bezoek aan Tongo stond op het programma downunder. Meghan straalde er in felgekleurde jurken.

Ontvangst in Nieuw-Zeeland

Ook in Nieuw-Zeeland werden Harry en Meghan telkens enthousiast onthaald door het volk.

Een stralende zwangerschap

Van vermoeidheid of misselijkheid leek Meghan Markle niet veel last te ondervinden: ze straalde op elke gelegenheid.

Glamour

Bij hun bezoek aan Nieuw-Zeeland kon Meghan ook een paar keer de glamourkaart trekken: je bent een voormalige Hollywoodactrice of niet.

Geen verbergen meer aan

Terug in Groot-Brittannië kreeg Meghan een rustiger programma voorgeschoteld. In november en december maakte ze nog een paar publieke optredens. Haar buikje viel toen niet langer meer te verstoppen.

Sober met Kerstmis

Voor de misviering op Kerstdag met de hele koninklijke familie koos Meghan een opvallend sobere donkerblauwe outfit.

Glitters

Hoe anders zag ze er uit tijdens de première van Totem van Cirque de Soleil. Haar bolle buik kwam perfect uit in de glitterjurk van Roland Mouret.

Zwanger in stijl

Een combinatie van twee felle kleuren of stijlvol in één sobere kleur: Meghan maakte indruk met haar looks bij haar publieke optredens in januari.

Gedurfde look

Tijdens hun bezoek aan het Bristol Old Vic theater straalde Meghan in een jurk met print van Oscar de la Renta.

Om door een ringetje te halen

In februari viel Meghan ook twee keer te bewonderen op een gala in Londen. De steel showen met een bolle buik: zo doe je dat dus.

Bezoek aan Marokko

Eind februari trokken Harry en Meghan nog naar Marokko voor een driedaags staatsbezoek. Het koppel bezocht er onder andere de Andalusische tuinen in Rabat.

Een dolverliefd koppel

Tijdens hun trip naar Marokko viel op hoe vaak Harry en Meghan knuffelen, elkaars hand vasthouden of liefdevolle blikken uitwisselen: de liefde spatte er vanaf. Wie goed kijkt, ziet ook de traditionele hennatattoo die Meghan kreeg tijdens een bezoek aan een ngo om haar zwangerschap te vieren.

Aangepast aan de locatie

Tijdens een officiële receptie op de Britse ambassade straalde Meghan in een jurk van Dior die leek op een kaftan, een traditioneel gewaad dat in Marokko gedragen wordt. De blauwe jurk met Oosterse print is een ontwerp van Carolina Herrera en droeg ze op audiëntie bij de Marokkaanse koning.

Receptie op het paleis

Terug in Groot-Brittannië maakte ze begin deze maand haar opwachting op Buckingham Palace, waar de vijftigjarige inauguratie van de prins van Wales gevierd werd. In een jurk met borduurwerk stal ze er alweer de show.

Internationale Vrouwendag

Op Internationale Vrouwendag woonde Meghan een panelgesprek bij van de Queen’s Commonwealth Trust. Hoogzwanger of niet: de hertogin van Sussex koos ook deze keer voor naaldhakken.

Nog steeds op post

Afgelopen week vierden ze in Groot-Brittannië Commonwealth Day. Hoewel de laatste weken van haar zwangerschap ondertussen aanbreken, was Meghan Markle daar nog steeds bij. Voor de plechtigheid in Westminster Abbey koos Meghan voor een jurk van Victoria Beckham. Op een evenement voor de jeugd straalde ze in een groene jurk en bijpassende mantel van Erdem.

Mogelijk was het een van de laatste keren dat we haar konden bewonderen als zwangere vrouw!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top